Sincer, baietii/barbatii nu vor sa aiba fiecare fata in pat ci toate fetele in pat. Asta Pana in momentul in care se dezvolta si al doilea neuron si incep sa apara si alte interese. Se spune ca un intelectual este acel om care a descoperit ceva mai important decat sexul... din pacate traim intr-o tara in care intelectul e undeva sub nivelul marii, pus la coada prioritatilor la capitolul "dezvoltare", astfel incat suntem ghidati mai mult de instincte primare (si ne limitam la sex, mancare, somn) in defavoarea ratiunii.
Nu-i asa ca intrebarea ta e aparuta din cauza "invitatiei" unui baiat? Sau e cazul in care tie iti place de el insa el are alte planuri/scopuri/idei iar tu nu te complaci la situatia respectiva?
Unii baieti intaresc vorba aceea "Barbatii nu pot fi prieteni cu femeile si doar prieteni".
Unii baieti chiar nu pot fi "doar prieteni" cu fetele sau doar unele fete.
Unii oameni chiar nu pot avea doar o relatie platonica cu cineva oricat ar incerca, intotdeauna o sa fie acea intrebare "ce ar fi fost daca".
"Ce-i cu obsesia de a avea fiecare fată în patul vostru?" nah cred ca ai prins tu doar niste "nesatui" care ti-au lasat un gust amar.
"Vreţi să aveţi lista plină?" oriunde, oricand, oricine poate sa fie mai cu mot decat cel mai cu mot si ego-ul la unii chiar nu poate fi infranat si macar cu atat sa se laude si ei.
"De ce vreţi să aveţi în patul vostru fiecare fată cunoscută?" barbatul se indragosteste in 5 minute pe cand o femeie trebuie sa fie prieten cu acea persoana, sa o cunoasca etc. etc. etc.
Plus ca fiecare baiat vrea si el sa fie "prieten cu beneficii" cu o fata din grupul sau.
Faptul ca multi doresc sa aiba orice fata in patul lor este o parte dar nu cred ca reusesc, doar se uita la niste forme, isi imagineaza ceva pervers si gata; in plus nu se merita sa se strice o relatie de prietenie pentru o "chestie de o noapte".
Ei sunt ca si cainii si masinile; caine vede masina, caine alearga masina, caine prinde masina si atat nu are ce sa faca cu ea cand o prinde.
P. S. Toate intrebarile tale sunt adresate baietilor? Chiar esti asa curioasa de misteriosul concept de "baiat"?
Ti-ai facut o impresie gresita. Eu nu vreau sa am fiecare fata cunoscuta in patul meu, ci doar fiecare fata frumoasa dintre cele cunoscute.
Nu cred ca gasesti aici vreun cocalar, de genul, cum l-ai descris tu in intrebare!
Buna mai intai de toate.Esti fata, asa-i. Te inteleg sa-ti pui intrebarea asta.Propun sa facem abstractie de la unii.Intr-adevar sunt acei baieti, cei ce se cred mari macho si mari smecheri crezand ca daca se culca cu x fete sunt cei mai tari.Acesti barbati sunt niste specimene, orori daca vrei. Dar mai sunt inca baieti cu capul pe umeri care vor o relatie serioasa, pun suflet in relatie si nu se gandesc numai la relatiile sexuale. Fara a ma lauda, pot spune ca sunt un baiat care pune suflet in relatie, nu in pat cu femeia.De aici zic eu ca distingem 2 categorii de barbati:specimenele, ororile respectiv baietii sufletisti.Asa ca nu-ti forma o parere asa gresita despre noi, rasa masculina, nu toti suntem niste orori.
Generalizezi ca o ingrata inculta.
Ti-o zic pentru ca vad ca 80% din fetele de pe acest site nu au un dram de logica in cutia craniana.
Cum poti stii tu ca vor toti asta?
Daca eu zic acum ca toate femeile fac sex daca le dai bani, ar avea vreun sens? Nu cred.
La fel cum exista femei tampite, exista si barbati tampiti, asa ca nu iti bate cap'soru ala in problemele psihologice, ca nu ai sa primesti un raspuns satisfacator.
Ca sa nu parasesti relatia cu ea fara sex
pai in cazul meu,
nu sunt obesedat, de sex.
ma simt provocat de fata, si asta ma face sa mi schimb felul de a gandi
acum sa fim sinceri
tuturor le place sa faca sex
fie ca i baiat, fie ca i fata
sunt sigur ca iti vei schimba felul de a gandi
daca iti vei gasi persoana potrivita,
o sa vrei sa faci sex cu persoana iubita
si nu te vei mai gandi
ca sexul(este o parte naspa dintr o relatie)
"*CoBrA*"
Am si eu o intrebare pentru tine : Dece generalizei?
Nu cred ca toti baietii isi doresc chestia asta, si cei care isi doresc nu stiu inca ce vor de la viata, acea categorie de baieti sunt inca in faza de experimentare si cunoastere, in fine nu stiu daca te-a ajutat raspunsul meu cu ceva