| Anonima10002003 a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Ce poate face femeia cand va face sex oral ca totul sa decurga de nota 10?

8 răspunsuri:
| Stonehard a răspuns:

Sa fie cat mai pasionala. Atat. Restul vine de la sine. Daca femeia o face mecanic, nu este nimic placut.

| VoidEternal a răspuns:

Integrame.

| relian a răspuns:

Ce poate face? Sa ii placa ce face, restul e poveste. Daca o face asa doaer sa fie acolo, sau pentru tine, fara ca ei sa-i placa, indiferent ce face, tot prost va iesi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu au nevoie barbatii de ceva foarte complex cand e vorba de sex oral... e ca pizza. Si cel mai rau sex oral e bun.

| samsaruturmentat69 a răspuns:

Rebusuri.

| Willis a răspuns:

E foarte bine dacă, confundă jucăria, cu o inghețată, care începe să se topească, și ea va avea grijă, cu limba și cu gura, să nu piardă nici-o picătură...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. Interesantă intrebare. Răspunsul diferă de la un bărbat la altul așa că eu îți pot spune doar ce îmi place mie. Să înceapă după ce ne-am aruncat acele priviri, mă poate arunca în pat sau din contră să înceapă ușor să mă sărute și apoi după ce mă atinge cu mâna să coboare ușor și să îmi sărute abdomenul apoi foarte ușor să înceapă să mă amăgească iar atunci când eu cred cel mai puțin ea să înceapă să lingă ușor, apoi să coboare la testicule și apoi din nou sus, să înceapă să facă asta din ce în ce mai alert, să sugă până adânc în gât, apoi să o umple cu salivă și să înceapă să sugă testiculele, după care să mă muște de scrot, iar mai apoi să-mi țină testiculele cu o mână și cu cealaltă să frece până ce eu termin pe limba ei scoasă afară. Asta ar merita un 10+

Întrebări similare