Frate barbatii iubesc asta, iar la capitolul femei situatia e mai delicata deoarece sunt multe care refuza, altele o fac din placere, iar altele nici nu refuza sexul oral, dar nici nu.l agreeaza!
Explica-mi, te rog, ce inseamna daca se apuca ea sa imi faca, fara macar sa-i fi vorbit despre asa ceva. Oare nu ma iubeste? Sa stiu sa o parasesc
E foarte scarbos draga mea nu iti recomand... daca u faci asta ce demnitate de fata mai ai? stiu este o tara libera dar crede-ma k nu merita. Daca iubitu tau te va parasi si nu stiu cum vor afla si altii ce ai facut.Te vei face de ras, e mai bine sa stai linistita
Sexul oral e un stimulent. Orice partener se simte bine cand i se face sex oral.Ca si sexul e o necesitate! Poti sa faci linistita o sa-i placa si o sa-l surprinzi.Ps:Nu o molfaii(NE DOAREE!)
Te-am ajutat!?
Daca aveai tupeu, imi dadeai reply direct.
Ti se pare ca m-am scuzat? Pur si simplu am sustinut si sustin ca nu e normal asa ceva. Voi astia, maturii, nu mai gasiti scuza asta ca toti o fac, pentru ca nu e asa. Si din cate se pare, nu sunt singura care gandeste asta. Nu am trecut prin niciun esec legat de asta. Stii, pana la urma, panaramele, de ce ar recunoaste ca sunt panarame? Ele trebuie sa le determine pe celelalte sa faca la fel. Si cum? " vai, dar e normal!".
E foarte fain cand femeia o face cu pofta. E fain sa simti cum ti-o insfaca
Biancabalintescu26 întreabă: