| Yana_4447 a întrebat:

Intrebare pentru baieti: Ce va atrage cel mai mult la o fata? Care este primul lucru la care va uitati si de ce? Sinceritate va rog! Funda pentru cel mai complet raspuns si vot pentru restulwinking

Răspuns Câştigător
| withoutmoney a răspuns:

Buna!

Oricat ar incerca sa nege toti baietii se uita in primul rand la aspectul fizic.Mai sunt mici exceptii cand respectivii se cunosc de mult timp si nu au gasit nici unul dintre ei alta persoana cu care sa se inteleaga la fel de bine. Cand zic aspect fizic ma refer ca fata sa fie ingrijita, aranjata pensata chestii de astea nu la faptul ca fata are "fundul mic si sanii pana la buric". Important e sa fii cat mai feminina, sa ai atitudine de diva dar sa nu fii aroganta.LA ce se uita fetele la barbati la acelasi lucru se uita si barbatii la femeitongue
Mai conteza sa te simti tu bine in pielea ta, el te vede prin chii tai.Eu sincer ma uit la imbracaminte accesiorii, daca e imbracata prea prost deja imi redirectionez privirea! Chiar daca o am in raza vizuala pentru 3 zecunde scanez fiecare particica a corpului! si dac amerita atentie o tin minte.Nici un baiat nu se uita la o fata pentru a incerca sa ii vada sufletul si chiar daca incearca incearca degeaba pentru ca fetele puternice au mereu o masca care sa le ascunda adevaratul caracter.
(Baieti sunt fel si fel dar ma refer la cei la care ar trebui sa tintesti tu.Nu la cocalari, smecherasi, sau tarani)

Mai sunt multe detalii de care pot vorbi in 2 romanelaughing dar asta consider eu ca este esentialultongueBafta!

10 răspunsuri:

Alphye! Ce sa "linga"? fizicul atragator?laughing

Cu placere! De ce nu sa fie un 2 in 1tongue

| Eu_8005 a răspuns:

Alphye,interesant raspunslaughing

| DenisaBiluta a răspuns:

Parca nu am stii toti ca se uita la aspectul fizicoh go on

| DannySteel a răspuns:

Poi eu de exemplu sincer ma uit prima data la sani, apoi la fund, picioare, chiar sa fie si draguta, DC? pentru ca in timp vei avea o relatie de dragoste cu ia. funda smug :*?

| Alphye a răspuns:

Apreciez aspectul fizic cit mai placut, si am obisnuinta sa dau note fiecarie fete. Intre notele 9-10, sunt considerate fetele care pe linga fizic atragator detin si o personalitate interesanta.
Sunt si exceptii. Nu numai odata am fost atras de fete cu fizic de 8 dar caracter 10 (cu umor, interesanta, putin diferita de celelalte)

| Yana_4447 explică:

Beyond mersi pentru rasp, oricum era simpla curiozitatetongue nu caut iubittongue

| Tiffany_7360 a răspuns:

Alphie, mi-a placut raspunsul taulaughing

| theone100 a răspuns:

Ma uit la ce are in cap,forme(ce au precizat colegii mai jos), fata(conteaza mai mult decat formele happy ) buzele, ochii etc

| monstercoup a răspuns:

Pai cum arata cum gandeste sa aiba ceva in comun cu mine sa fie inteligenta sa se imbrace bine sa stie cum sa se poarte cu un baiat