Sunt o grămadă de băieți carora le place sexul anal,dar din frica de nu a fi considerati gay sau pentru ca inca nu l-au practicat spun ca nu e plăcut,ca nu accepta.
Da,daca femei nu ii place,are dureri, simt e disconfort mare sau nu este o persoană tocmai igienică e normal sa nu iti placa sau sa nu fie printre primele locuri la preferinte.Dar din cate am inteles de la băieți e destul de plăcut pentru ca nu exista risc de sarcina, e ceva noua si diferit, iar in multe cazuri chiar daca suna ciudat locul e mai mic ceia ce provoacă o plăcere mai mare.
Pentru noi ca si femei clar vaginalul e mai ok, dar la uni băieți analul se poate clasifica destul de sus in clasament.
Cel vaginal.Numai poponarii o fac în anus. Femeia de aia are prună să fie „tomnită" acolo, nici de cum în „gaura de evacuare".
Imi place mult sexul vaginal. Pe cel anal nu il practic pentru ca mi se pare ceva anormal si scarbos.
Niciuna, prefer o carte cu modele de reactoare nucleare sau tokamakuri... orgasm instant
Domnii mei nu conteaza in ce zona o faci cata vreme provoaca placere ambilor parteneri.
Ce e perversitate pentru unii e normalitate pentru altii. Discuta cu partenerul, incercati de toate si daca nu va place ceva nu faceti acel ceva, indiferent ca e role play, bdsm, anal, oral, swing, etc.
VacutzaRoscata întreabă: