| heavenn a întrebat:

Intrebare pentru baieti: ce vedeti prima data la o fata?

Răspuns Câştigător
| ThePunisher a răspuns:

O scanez. Trebuie sa fie draguta la fata, si corpul sa fie proportionat. Chiar daca nu are sanii Pamelei Anderson sau fundul lui Jenifer Lopez, ideea e sa fie proportionata. Momentul cel mai important e initierea dialogului. Imi cam dau seama ce are in cap dupa 5 minute de conversatie banala, ca nu o intreb cine stie ce teorema de la matematica. Recunosc ca prima data conteaza aspectul fizic, si atitudinea. Daca e imbracata normal, decent si are o atitudine ok, e bine, dar daca se imbraca precum o pitipoanca si e cu nasu' pe sus, ma fac ca nu o observ. Multumit?

15 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Chipul e cel mai important. Daca e urata la chip, poate sa aiba cel mai frumos corp, ca tot nu ma atrage.

| BRG a răspuns:

Picioarele

Răspuns utilizator avertizat
| LeuTz a răspuns:

Aspectul fizic ceea ce vede si fata.Prima si prima data asta se vede la toata lumea, nu se indragosteste la prima vedere nimeni de caracterul tau.

| Violetta2303 a răspuns:

Buna intrebare chiar mai facut curioasalaughing

| Broadband a răspuns:

Ce vad?
o vad toata din cap pana in picioare laughing

| xXx_6498 a răspuns:

Pai prima oara la o fata ma uit la cur apoi tate apoi fata si la final si firea fetei

| Ryuk751 a răspuns:

Ma uit intai la fund paia la fata sau la sani.

| JuLien a răspuns:

Ma uit prima data la fata sa fie cat de cat draguta (acceptabila). apoi ma uit la tot asa de sus in jos "trag o scanare".

| Birjaru a răspuns:

Tzatzele

| oops_9415 a răspuns:

Eu personal ma uit cum arata dupa vad caracterul ei deci practic prima oara cur si tate cele mai importante laughing

| VideoGame a răspuns:

Pai daca are tate mari e excelent daca are tata cat un ananas e rau de totlaughingla fund sa ai la ce "biciuii" si chipul ca na si acolo e bine sa fie frumoasa(de fapt pentru disperati de sex nu mai conteaza cum aratalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma uit mai intai la fata.si apoi la restul corpului(sau ma rog, partile care ma intereseaza, dar cred ca le stii si tu)

| tusha a răspuns:

Fata.daca e frumoasa la fata.ma uit si la restul.In fine daca e in bikini se stie la ce vreau sa ma uit prima dar in obicei la fata. Apropo fetele cautati pe facebook tudor tusha si bagati-ma ca preten

| Fish_4273 a răspuns:

Prima data la o fata vad aspectul fizic. Daca arata bine imi starneste interesul...