O scanez. Trebuie sa fie draguta la fata, si corpul sa fie proportionat. Chiar daca nu are sanii Pamelei Anderson sau fundul lui Jenifer Lopez, ideea e sa fie proportionata. Momentul cel mai important e initierea dialogului. Imi cam dau seama ce are in cap dupa 5 minute de conversatie banala, ca nu o intreb cine stie ce teorema de la matematica. Recunosc ca prima data conteaza aspectul fizic, si atitudinea. Daca e imbracata normal, decent si are o atitudine ok, e bine, dar daca se imbraca precum o pitipoanca si e cu nasu' pe sus, ma fac ca nu o observ. Multumit?
Chipul e cel mai important. Daca e urata la chip, poate sa aiba cel mai frumos corp, ca tot nu ma atrage.
Aspectul fizic ceea ce vede si fata.Prima si prima data asta se vede la toata lumea, nu se indragosteste la prima vedere nimeni de caracterul tau.
Pai prima oara la o fata ma uit la cur apoi tate apoi fata si la final si firea fetei
Ma uit prima data la fata sa fie cat de cat draguta (acceptabila). apoi ma uit la tot asa de sus in jos "trag o scanare".
Eu personal ma uit cum arata dupa vad caracterul ei deci practic prima oara cur si tate cele mai importante
Pai daca are tate mari e excelent daca are tata cat un ananas e rau de totla fund sa ai la ce "biciuii" si chipul ca na si acolo e bine sa fie frumoasa(de fapt pentru disperati de sex nu mai conteaza cum arata
Fata.daca e frumoasa la fata.ma uit si la restul.In fine daca e in bikini se stie la ce vreau sa ma uit prima dar in obicei la fata. Apropo fetele cautati pe facebook tudor tusha si bagati-ma ca preten
Prima data la o fata vad aspectul fizic. Daca arata bine imi starneste interesul...
victoria_9469 întreabă:
Meeoww întreabă:
Theshadow2000 întreabă:
Pericoldeexplozie întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: