| Anonime23e4 a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Cu ce va radeti acolo jos? Tata mi-a zis ca el se rade cu aparatul de tuns, asa fac si eu si de cativa ani n-am nicio problema, dar am auzit ca altii zic ca nu e bine cu aparatul, mai bine cu bicul. Altii zic ca nu e bine cu bicul, mai bine cu aparatul. Exista vreo problema daca folosesc aparatul de tuns?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Tot cu aparatul de tuns ma fac si eu, 0 iritatii, 0 taieturi, n-am avut vreodata o problema de cand ma fac, doar ocazional ''ma ciupeste'' dar e normal. Unii se fac si cu crema depilatoare, altii cu bic-ul, pana la urma important e rezultatul.

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu folosesc crema

| MarcuG15 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Cum se cheama crema?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru MarcuG15):

Elmiplant crema depilatoare

| corbulalbrosu a răspuns:

Este cel mai inteligent mod posibil sa fie folosit in cazul respectivei operatiuni. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult mai buna e crema depilatoare.

| Anonime23e4 explică (pentru anonim_4396):

Da am auzit si eu, fara durere. Doar ca, cel putin la mine in oras, nu pot gasi o crema depilatoare de calitate. Aveti sugestii?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonime23e4):

Pai poti sa iti comanzi de pe net. Comanzi mai multe tuburi de calitate si stai luni bune fara sa te omori cu comenzi lunare. Comanzi odata pentru mai multe luni.

Răspuns utilizator avertizat
| Gheorghe199217629871 a răspuns:

Ma rad cu rotorcoasa motorcoasa filip 10050 volti 10 cai putere si cu dexteritatea mea de bombardeir nimicesc toti firele de par de la testiculee si iar apoi m-a spal cu shampoo baby shower si ma usuc cu prosop[ nivea men XXL