Buna.Pt mine.ca o fata sa-mi intre in suflet trebuie sa ma remarce cat de cat,sa ma bage in seama,sa stie de gluma,sa fie cat de cat afectuasa, sa stie cand nu mi.e bine sa fie langa mine, sa imi inveselasca ziua.Sa fie o persoana frumoasa atat exterior cat si interior.O persoana cu care pot glumi, flirta dar pot purta si o discutie iteligenta.O persoana care sa ma captiveze si sa faca ca o discutie banala sa devina interesanta prin modul ei de exprimare.
Sa fie ea insasi,sa ma faca sa am incredere in ea,sa nu ma sufoce,sa nu ma insele,sa ma iubeasca, sa arate cat de cat bine( sa nu-mi fie rusine sa merg cu ea pe strada), sa se simta bine in compania mea si eu in a ei. Funda?
Sa fie delicata in tot ceea ce face, sa aiba mult bun simt, sa nu fie o fata care sa vorbeasca mult, sa il lase pe interlocuitor sa termine ce are de spus dupa care sa vb si ea, cunosc astfel de fete dar nu imi plac deloc, sa fie misterioasa, cuminte si bineinteles sa ma atraga fizic dar asta nu inseamna sa aiba nu stiu ce forme, intelegi ce vreau sa spun si sa aiba un zambet frumos. Referitor la faptul ca as crede despre o fata ca este unica, cred ca oricine ar fi indragostit de o persoana ar crede despre aceasta ca este unica in felul ei, dar in realitate nu e chiar asa. Deci e relativa treaba.
Ai mentionat sa precizam noi ce ar trebui sa faca o fata ca sa ne intre la suflet. Nu e neaparata nevoie sa faca ceva special, mie de ex imi placee fff mult o fata si ea nu a facut nimic special sa zic asa. Pur si simplu felul ei de a fi, de a se comporta, privirea ei, zambetul ei m-au fc sa ma indragostesc de ea desi acum aproape 5 ani cand an cunoscut-o daca mi-ar fi zis careva ca ma voi indragosti de ea i-as fi spus ca e nebun sau as fi pufnit in ras.
Pentru mine personal sa fie ea insusi sa nu fie prefacuta mincinoasa romantica dulce tandra si ft dependenta de mine nu sufocanta ci ft iubareata cu chef de dragoste! sa ma faca sa ma simt unic sa vibrez langa ea si sa am tot ce vreau de la o fata la ea ca sa nu fiu nevoit sa o inshel si sa merg la altele
BAM96 întreabă: