Ce faceam eu? toate astea in ordine inversa ba mai rau, mergeam la restaurant, comandam si o lasam cu mancarea acolo
Ce să zic : Aveți asta în sînge, nu știți ce vreți. Nu cred că e întratît de specială pițipoancă, e un tipic comportament feminin pe care noi bărbații niciodată nu-l v-om înțelege.
Daca toate astea s-ar intampla in aceeasi zi e clar ca nu as mai fi cu ea Ceea ce descrii tu e o fata ori proasta rau, ori nu ii pasa deloc de mine. Daca se intampla separat si are motive intemeiate e clar ca nu sunt absurd sa ma supar. Mai ales faza cu "in restaurant te trimite acasa". Dar sunt caine nu am inteles?
In restaurant ma trimite acasa? dar eu sunt carpa de sters pe jos? Daca toate se intamplau in aceeasi zi e clar ca o lasam, pur si simpu nu ii ziceam nimic ca nu merita nici macar sa ii zici du-te dracu la o asemenea persoana. Punctul 1 l-as fi inteles daca ar fi avut motive bine intemeiate si daca ar fi fost doar atat.
La mine se termina punctul 1! marlanie clara! zii lu fratetiu sa-i dea si vreo doua suteri in fund ca merita fetita asta!