Initial o fata poate refuza pentru ca ii place "sa fie rugata" dar si din alte motive. Poate e timida, etc. Deci cred ca se mai merita o incercare, maxim doua cum ai zis. Fara a 3a. Daca se razgandeste dupa doua refuzuri sa incerce ea.
De aia mi se pare tampit raspunsul lui "doctor". Am mai dat peste fete timide sau cele care le plac ca baiatul sa mai incerce. Dar cum am zis, mai incerc si a 2 oara, a 3 oara nici sa ma roage ea
Incetez, in ultima vreme de cativa ani nici nu ma dau la ele pentru ca e stresant sa obtii un raspuns pozitiv si nu am rabdare pana zice da, mai bine sa se duca naibii
Initial ma retrag. Apoi mai incerc o data dupa 2-3 zile, daca simt ca motivul nu are legatura cu faptul ca nu m-ar placea. Daca este doar despre cum isi explica ea viata si relatiile.
Daca totusi vad ca ea simte cu putere ca ii e bine asa cum e, fara mine, nu pot decat sa o las sa traiasca viata pe care a ales-o, chiar daca ma intristeaza. Nu vreau sa ii tulbur linistea incapatanat sa fac sa fie ceva ce poate chiar nu trebuie sa fie.
Am fost in situatia asta de multe ori si am sasi raspund din propie experienta, deci cand la tinerete sa spun asa pe la 15-20 de ani ma controlam greu cand vedeam una frumoasa apoi m-am obisnuit nu am incercat, ca sunt o persoana rationala bine acuma am vb de partea sexuala e doar o placere de moment atat, cand e vorba de iubire da incerc de mai multe ori dar daca vad ca nu merge o las, nimeni nu-i obligat sa ma placa
Ca sa ai cea mai mica sansa nu o mai cauta deloc. niciodata. ever. ori vine ea ori asta a fost.
Cum reactionam? Ni se rupe inima poate inca o data, dar nu incetam sa o mai curtam decat daca ni se explica clar de catre fata respectiva ca aceasta nu ne place. Dragoste cu forta nu se poate, insa sunt altii care merg si mai departe si pana la urma poate reusesc sa fie cu acea persoana. Insa dupa mine, eu unul nu m-as umili in felul acela, vreau ca persoana de langa mine sa ma fi placut de la inceput cumva...
Endoryus, tu esti orgolios, ai putea incerca si a 30-a oara daca merita... Daca esti testat? Barbatilor le place sa fie vanatori, dar parca nici prea vanatori. Ca regula generala, ma refer.
Pai dacă știi sa te porți nu ești refuzat.
Oricum aici contează și aspectul fizic și caracterul.
Dacă ea te place și te respinge de teama sau alte motive..habar n-am.
Trebuie sa ai un aspect fizic plăcut și un caracter cat mai frumos.
Nu trebuie sa fii timid dar nici obraznic.
Cei care aveți probleme cu fetele și cu viata sociala citiți asta :
http://www.curteaveche.ro/secretele-succesului-in-era-digitala.html
Și asta :
http://www.libris.ro/......17714.html
Pe mine m-au ajutat mult...
Normal ca treci la altceva, doar nu ai sa stai sa-ti plangi de mila sau sa faci pe penibilul care "ar face orice". lasa sa faca altii orice, totusi de ce ai vrea sa-i demonstrezi unei fete ca tu esti potrivit pentru ea cand ea nu iti ofera nici doua minute din atentia ei? Ceea ce trebuia tu sa faci - la prima intalnire sa ii starnesti interesul fata de tine si asa aveai sanse mari. Dar asa in mare, eu nu as incerca.
Eu sunt fată, voiam doar sa aflu diferitele reactii/comportamente ale baietilor/barbatilor intr-o situatie de genul.
Ah,pai daca e barbat independent si hotarat cauta altceva. Daca e un baiaetel care nu poate mai mult va insista. Cu placere! :*
O inteleg, dar, sa nu mai vorbesc cu ea, din motivul asta, mi se pare prostesc.Depinde, e alegerea ei
Daca insisti o sa devii insuportabil. Daca pastrezi distanta pierzi tot ce ai cladit, la fel ca la insistenta. Daca mai vorbesti cu ea o sa tineti o relatie de prietenie pana o sa simta ceva pentru noi si in primul rand daca o sa simta.Eu continui vorba si mentin prietenia, si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu simte la fel si ca nu o sa fie niciodata a mea, iar cand ma simt pregatit, incerc sa cunosc si alte fete.
Nu sunt baiat dar stau si ma gandesc de ce as refuza un baiat care ma place si singurul raspuns ar fi ca nu sunt atrasa de el. Daca ar insista sa ma sufoace cu avansuri cu siguranta m-ar plictisii de tot, iar daca ar renunta ar pierde automat orice sansa. Eu zic ca singura varianta care mai ramane e sa ramai in preajma ei si sa ai cumva o atitudine mai seducatoare(fara ai face avansuri). Pur simplu sa fi genul de baiat sigur pe tine, sa ii tragi niste zambete dinalea smechere, sa o dai pe spate. Doar un comportament bine gandit si sigur ramane ultima ta varianta de a o cucerii, bineinteles fara sa pari un cocalar.
Daca o tipa ne-ar refuza,cred ca ar trebui sa ne gandim noi prima data la lucrul asta de ce s-a intamplat asta,pentru ca sa stiu pe viitor sa nu mai fac lucrul respectiv sau sa indrept ce am de indreptat, dar cu ea cu siguranta nu as mai incerca.M-am fript si eu incercand sa reiau legatura cu o tipa cu care am fost chiar si am iubit-o mult, si mai ales daca te-ar respinge m-as indeparta de ea, dar chiar si daca ai fost cu ea nu as mai incerca sa refac relatia, nu cred ca merita.
Bine, asta e alta treaba, sa incerci din nou sa fii cu ea, poate nu se mai merita, eu m-am referit la refuzul pentru un inceput de relatie.
AndrewTate7789 întreabă: