Nu stiu exact dar am auzit ca daca faci sex stand in genunchi nu e sa ejaculezi, dar nu sunt sigur.
Exista tratamente daca cumva la tine ejacularea reprezinta o problema: creme, sparay-uri, pastile!
Trebuie sa fiu doar odihnit si relaxat, n-am nici un fel de problema, cand vreau eu se intampla (asta de cele mai multe ori).
Eu ma gandesc la tom si jerry, etc tot felul de prostii ce o sa fac maine. cum a fost azi la scoala etc. deci orice in afara de sex dar numa sa nu gandim prea mult ca dupa aia nici nu ne terminam nici nu mai continuam.
Eu unu ma opresc pentru cateva secunde cand simt ca'mi vine, si trec la mangaieri si alte chestii de'astea ca sa nu se raceasca femeia, si dupa aia continui.
Sincer cand iti vine sa te termini... gandeste-te la tom si jerry` apoi revin`o la subiect tine
Nu stiu de ce esti tu asa curioasa in legatura cu chestia asta dar daca e cumva pentru prietenul tau sau ceva de genu, spune-i ca exact inainte de ejaculare sa apese cu 2 degete puternic in zona dintre testicule si anus, astfel opreste fluxul de sperma din canalul respectiv
Hmmm asta depinde de la baiat la baiat cu siguranta! de exemplu eu lucrez in videochat si ejaculez des! daca as ejacula repede crezi ca as mai face bani?
anonim_4396 întreabă: