| ღNameღ a întrebat:

INTREBARE PENTRU BAIETI!
cum sa fac sa atrag un baiat care ma placea acum ceva vreme sad
Voi va uitati la haine, ar trebui sa il ignor, sa ma bag mai mult in seama, voi ce ati fce, in ce conditie v-ati tine dupa o fata si v-ar place, sa il fac gelos, ce sa fac broken heart?
Funda

5 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Ar trebui sa faci ce ai facut la inceput sa te placa happy

| SMarius a răspuns:

Te dai cu un parfum bun de tot, si treci asa, periculos de aproape de el...cand esti in dreptul lui, ii tragi cu ochiul...in timp ce mergi mai departe, ramai asa, cu capul intr-o parte, sa-ti vada putin fata, dupa aceea ce intorci si mergi mai departe

asta l-ar baga in boala laughing

| Mihay95 a răspuns:

Daca il faci gelos o sa-l pierzi....asa ca NU mai fata esti nebuna?
Trebuie din contra sa ii faci ochii dulci sa-l faci iar sa te placa:Xlaughing, adica bagate in seama cu el si chiar treci peste acest prag daca vezi ca reactiile lui sunt pozitive nu te opri si continua sa-l fierbi adica poti sa te dai si la el mai pe fata dar nici sa nu exagerezi niste tatonari ar fi perfecte ca pana la urma tot el trebuie sa faca primul pas:d tu trebuie doar sa reaprinzi acea flacara

| davidstefan a răspuns:

Bun, daca faci un baiat gelos(cu care inca nu esti intr-o relatie), o sa te creda curva. Daca il ignori o sa-l afci sa te doreasca..deci cam asta e raspunsul

| drhotzu a răspuns:

Buna!
din punctul meu de vedere, si este general valabil, desi ceea ce o sa spun poate ca unii nu or sa recunoasca, situatia sta in felul urmator:
noi baietii nu prindem aluziile subtile! si mai ales semnalele subtile, si daca le prindem, pe alea putine pe care le prindem, le interpretam gresit. asa ca sfatul meu este sa ii dai niste hint-uri ceva mai "neslefuite" gen:
-hhhmmm de cand nu am mai iesit noi doi la un suc/bere/cafea/shaorma etc.
si mai ales acordai cat mai multa atentie.
winking
cam asta este!
SPOR!