Buna...(nu ma puteam abtine scuze)
Fiecare baiat are genul lui de fata.( Unii baietii sunt atrasi de fete inalte,subtiriele, unora le plac brunetele, altora blondele etc). Daca zici ca el te placea, poate mai simte si in ziua de azi ceva pentru tine, dar ceva il retine sa se pronunte in ceea ce priveste sentimentul "dragoste/iubire". Actioneaza tu prima.Cheama-l la un film, cina, plimbari, o sa observi comportamentul abordat de el si iti vei da seama daca te place.In legatura cu atrasul baietiilor...eu zic sa fi tu insuti,fara sa joci treatru,sincera,hotarata, va aprecia aceste lucruri si daca nu esti genul lui de fata, o sa iti propuna sa ramaneti amici.(ceea ce e bine).Eu zic sa vorbiti deschis, fara retineri, sa stiti clar daca va placeti, sa nu pierzi timpul alergand dupa el -in zadar-.Viata e frumoasa, trebuie sa stii cum sa o traisti, baieti mai sunt in lumea asta, care cu siguranta o sa te placa asa cum esti, fara sa te mai gandesti "cum sa il atrag" -o sa vina de la sine.(parerea mea) Bafta!
Vorba aia esti fata dao dracu de treaba folosesteti toate atuurile bagete in seama zii sa iesiti si imbracate cat mai sexy la acea iesire...o sa fie in limba dupatn
Da incearca sa te bagi mai mult in seama cu el sa i dai de inteles ca il placi. Daca zici ca i a placut de tine exista sanse sa i mai placa inca.
HappynewCenusa întreabă: