| Elennuk a întrebat:

Intrebare pentru baieti: cum va atrage/impresioneaza o domnisoara( nu numai fizic)? seriozitate va rog happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stie sa vorbeasca, sa fie educata, sa aiba un caracter si un suflet bun. Sa fie amuzanta, deschisa, serioasa, interesanta. Atuuri pe care le-ar putea avea orice persoana de orice sex!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Numa sa zica hai ca ti-o pun si dorm cu tine toata noaptea, altfel nu tine. Imi plac mai mult aventurile pentru ca stabilitate nu mai vad in niciuna, uneori mi se face scarba sa ma culc cu ele dar ca sa ma revansez le trag de par tare cand le.o dau pe la spate laughing

| RAY a răspuns:

Atractia fizica este involuntara si este determinata de aspectul fizic indiferent de sex, daca vine vorba de o conversatie nu ma intereseaza fizicul dar cand vine vorba de sex factorul fizic este determinant

| RAY a răspuns:

Ce trasaturi sunt considerate atractive de catre oameni?

Simetria – s-a constatat ca fetele simetrice sunt considerate mai atragatoare decat cele nesimetrice, si acest lucru se intampla in toate culturile. Nu e necesar sa fie o fata perfect simetrica pentru a fi considerata atractiva, dar s-a constatat ca, cu cat mai simetrica este, cu atat mai atragatoare va fi considerata de catre ceilalti.
Raportul talie – sold – Barbatii devin foarte atrasi de femeile care au o talie mica, sau femeile care au un corp in forma de "clepsidra". In unele culturi nu se respecta aceasta preferinta ca o caracteristica pentru atractia fizica.
Sanatatea – in unele culturi, oamenii sanatosi sunt considerati a fi mult mai atragatori decat cei mai putin sanatosi. Cercetarile au aratat ca cu cat mai sanatoasa este o persoana, cu atat va arrata mai bine si va fi mai atragatoare pentru oamenii din jur.
Inaltimea – Numeroase studii au evidentiat faptul ca majoritatea femeile prefera sa iasa la intalniri cu barbati care sunt mai inalte ca ele, insa din punct de vedere psihologic, frumusetea este in ochii privitorului si de aceea exista cazuri cand se pot vedea cupluri cu femei mai inalte ca partenerii lor. Cu alte cuvinte, aceste caracteristici sunt standarde universale ale frumusetii dar asta nu inseamna ca daca nu corespunzi unei caracteristice nu ai nici o sansa.
Trasaturi feminine ale fetei – barbatii prefera femeile cu trasaturi feminine ale fetei. Pe de alta parte, femeile prefera barbatii cu trasaturi feminine ale fetei, cand acestea sunt in perioada nefertila a lunii si prefera barbatii ce au trasaturi masculine ale fetei, cand acestea sunt in perioada fertila. Astfel, aceiasi femeie poate gasi atragator un barbat in anumite zile, si mai putin atragator in alte zile.
Un corp bine construit – femeile prefera barbatii ce au un corp bine construit (nu chiar exagerat). Femeile prefera barbatii ce au umerii largi si talia ingusta, si fara grasime pe burta. Cel mai bun lucru este ca acest aspect se poate corecta la sala de fitness.
Pometii si maxilarul – femeile prefera barbatii ce au pometii proeminenti, deoarece acestia dau senzatia de masculinitate. Aceasta preferinta se poate schimba insa dupa perioada fertila a lunii, prin care trece femeia.

| LoveSleep a răspuns:

Cu cât mai puține haine și creier, cu atât mai bine.
Eram ironic, Florentina, nu-mi da mesaj pe privat acum.

| 4StarLight a răspuns:

De ce nu întrebi şi fetele ce ar vrea să vadă la ele un băiat?
Cred că ar fi interesant să vezi păreri din partea ambelor părţi!

| Elennuk explică (pentru 4StarLight):

Pentru ca si eu sunt fata pot sa zic ca as vrea ca un baiat sa fie in primul rand educat, ingrijit, iubitor, sa stie sa se poarte cu fetele, sa nu se dea prea importanti

| ManTheMan8 a răspuns:

Eu cel putin, ma uit la fata, felul cum se imbraca, daca se ingrijeste, si daca are ceva la mansarda

| vladutzu09 a răspuns:

In primul rand educatia. Eu nu as accepta sa fiu impreuna cu o persoana care nu este educata. In al doilea rand sufletul adica comportamentul si felul de a fii. In ultimul rand "exteriorul". Daca nu esti miss Universe sau nu ai forme la fel de frumoase ca vecina de bloc etc. nu fii demoralizata. Intotdeauna v-a fii un baiat care sa te considere atractiva.

| V1p3RO a răspuns:

Pe mine ma atrage la o fata cel mai mult sufletul ei, insa pe multi altii ii atrag doar aspectul fizic dar nu doar aspectul fizic conteaza la o fata. Ma dau ca exemplu pe mine si situatia mea prezenta cu o fata. Pe mine a inceput sa ma atraga aceasta fata pentru ca aveam chiar aproape totul in comun, vorbim deschis unul cu altul, nu ne e rusine de ce se poate intampla mai departe si ne sustinem reciproc in tot ceea ce facem ori vrem sa facem. Pe scurt pe mine ma atrage la ea absolut totul, dar cel mai mult ma atrage faptul ca are incredere-n mine prin a-mi spune ce simte si ce gandeste. Majoritatea fetelor pe care le cunosc eu nu toate au curajul ori increderea necesara pentru persoana respectiva pentru a-i spune ce simt ori ce gandesc. Insa fata asta are incredere-n mine si imi spune. Asta ma atrage pe mine la o fata cel mai mult : Curajul, Increderea, Sufletul, Putin aspectul fizic, amuzanta, cateodata copilaroasa, intelegatoare si tot asa.

| Pulezi a răspuns:

Buci alea alea

| JustaMan98 a răspuns:

Evident primul lucru care ne interesează este aspectul fizic dar pe lângă acesta un lucru foarte important este ca fata sa fie deschisă, prietenoasă, abordabilă, înțelegătoare.