Iti dau idei : Puta, Pui, Iubire, Iubita, Iepuras.
De ce nu ii spui totusi pe nume?
Incearca sa-l intrebi pe el. Ca poate ii place sa-l strigi taurash sau ceva. Peace
Pai. in primul rand nu ii spune dragoste
Dragoste adica cum? adica sex?.
Pisi suna. neepilat
Puii. ajung supa
Gogosica. suna slinos :-&
Ursuletz. ii pentru pusofili
Gurita. creca nu o sa aveti vreodata un copil asta daca va rezista relatie pana atunci
Bebe este pentru pedofili
Deci unica varianta. spune-i pe nume
Formulele de alint mi se par aiurea
pui = puiu' cand creste ii gaina, deci ii ca si cum i-ai zice la iubit ca ii gaina, si aproape din toate gainile se fac supe
soare = iubitu tau staluceste ca soarele, nu te poti uita la el, eventual daca are bling-bling-uri
bebe = aiurea, asa o sa ii zic eu la copilu meu intre 0-2 ani
pisoi/motanel = , nasol
catelus = cred ca s-ar potrivi in caz ca i-ar place stilul doggy
grasutu = oricat de dragut ar suna, tot jignire ii
Mie nu imi plac formulele de alint, prefer numele scurt, si nu inteleg de ce ar trebui sa se foloseasca aceste formule, cand vorbesti cu el la telefon nu ii spui "ceau pisoias/././" pentru ca ii clar ca cu el vorbesti, prin camera nu cred ca ar avea rost sa il strigi, si cam atat
o zi buna
Sau puta = ii zici direct penis, nu se supara
iepuras =
un om / o persoana, are un nume, special facut pentru a nu il "striga" : morcov, ceapa, soare, fluturas etc
scuze ca ti-am raspuns, sunt fata, fetele sunt excluse din acest subiect
Puta = mai bine ii spui pen! s
iepuras =
un om/o persoana are un nume, special pentru a nu il "striga" morcovel, ieduletz, ceapa, urs
Stii tu.lucrurile astea se spun cand le simti.si spui ceea ce simti.nu asa ca trebuie neaparat... daca simti tu sa i spui iepuras.ii spui daca nu dc sa o faci? doar pentru a te preface?
Minnie_8765 întreabă: