Pe mine ma satisface destul cand stau la o vorba si o cana de cacao cu ea daca e sa fie daca nu asta e.
Tu n-ai auzit inca de PETTING?! Te poti simti super si te si pastrezi virgina, pana cand apare cel care merita sa fie "primul" penetrator cu tendinte orgasmatice!
Daca te referi la satisfacere sexuala fara ca si organele sexuale sa se impreuneze:sex oral reciproc in cazul meu.
Daca te referi la ce fac pentru a ma simtii bine cu o fata:mangaierile, imbratisarile, alinturile si saruturile sunt suficiente.Nu prea conteaza ce fac, atat timp cat sunt cu ea langa mine.
Da. Am auzit. Insa eu ma refer daca il poti satisface din priviri, soapte, atingeri gen.
Pai idea e ca nu prea ne satisface eu unu nu as sta cu o fata daca nu ar vrea sa ma culc cu ea, pai pana la urma de ce sa stau sa ies cu ea prin parca sau mai stiu eu unde? asta e mentalitatea mea alti poate sunt altfel, poate pe alti ii satisface doar ca mege cu ei pe strada sau mai stiu eu ce...
Mar satisface dar eu nu vreau decit asta imi pare rau nu am raspuns ce intrebare proasta
deea_2235 întreabă: