| newname a întrebat:

Intrebare pentru baieti dar pot raspunde si fetele daca m-a parasit de 2 ori prietena si ma vb de rau dar eu ii iau apararea credeti ca merita sa lupt mai departe pentru ea voi ce ati face baieti am fost impreuna 9 luni am avut si relatii sexuale credeti ca am pierdut ceva la ea voi ce ati face in locul meu ati lupta ia-ti lua apararea sau nu?

Răspuns Câştigător
| Sperman a răspuns:

Nuuu, fii indiferent cu ea. Te injosesti frate, ce faci iti calci pe orgoliu chiar asa, ce esti tu sclavul ei?! Trezeste-te la realitate, accepta realitatea ca ea nu este de tine.
Fii indiferent cu ea, las-o sa vada ce a pierdut. Cauta pe altcineva care te merita cu adevarat, ce dracu te injosesti asa?
Nu e ea singura fata de pe lumea asta, stai linistit ca vei gasi pe altcineva. Nu-i mai da atata importanta fiindca vede ca inca iti pasa de ea si ea te calca in picioare, se pare ca ii place sa faca asta!
Renunta la ea, fii barbat accepta ca nu mai esti cu ea si continua-ti viata fara ea, esti tanar, ai tot viitorul inainte.

4 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Eu sunt fata. Sincera sa fiu eu nu cred ca merita sa mai lupti pentru ea si sa-i iei apararea absolut deloc. Din moment ce ea te vorbeste de rau si isi bate joc, nu-ti da semne ca mai tine la tine sau ca vrea sa va impacati, nici tu nu-i mai lua apararea. Poate ea chiar din acest motiv face toate astea. Vrea sa te indeparteze de ea, sa te faca sa o uiti si crede ca daca se poarta urat cu tine o vei uita. Si eu am facut asa cu un baiat. Ma rog ca nu fusese relatie pe bune ca am stat 5 zile impreuna dar le ziceam la toti ca nu am tinut la el niciodata si chestii ca sa-l indepartez. El se certa cu toti sa-mi ia apararea, si-a laut si bataie in discoteca ca vorbeau unii de mine si el s-a enervat si pe mine oricum nu ma interesa. S-a lecuit singur pana la urmawinking. Sfatul meu e sa o ignori. Adica nici sa-i iei in continuare apararea, dar nici sa faci ca ea. Dovedeste-i ca esti mai inteligent si ignor-o. Indiferenta doar mult mai tarestraight face

| UnicornulFericit a răspuns:

Buna, daca te vorbeste de rau ce rost mai are...peste 2 zile vezi ca umbla cu altu, dar totusi tu mai simti ceva pentru ea caci am fost in aceeasi situatie. Oricat ai incerca tot iti place de ea, dar frate asta e alegerea ta, faci cum vrei pentru ca e viata ta.
O zi buna... Funda?

| zeitaana a răspuns:

Sunt fata dar nu cred ca merita sa ii iei apararea. si eu am jignit pe cineva zilele astea si am facut o mare prostie. acum imi pare raw dar nu asta conteaza. poate ca ii pare raw fetei. sau poate ca nu. dar despre apararea ei nu stiu ce sa zic.nu cred ca mai merita. depinde cat de mult ti tu la eabig grin
Si de obicei fa ce iti spune inima`winking si creierul. nu uita la momentul potrivit. la locul potrivit magicul se`ntampla`winking
Bafta`winking sa iei cea mai buna decizie...

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Si eu sunt fata.sincera sa fiu, nu merita sa lupti pentru ea, mai ales daca te-a parasit de 2 ori, iar daca te vb de rau cu atat mai mult.gaseste-ti o alta fata.bfttongue