| SexyChick a întrebat:

Intrebare pentru baieti dar pot raspunde si fetele : puteti sa va sarutati cu o persoana care nu o placeti? de ex cu o fata pentru care nu simti nimic?

21 răspunsuri:
| MariuZ a răspuns:

Daca-i o fata faina - intai ne sarutam cu ea si apoi o sa si dezvoltam sentimente pentru ea happy

| Kitty a răspuns:

Eu sunt fata. De ce as face-o? Deci nu, nu as saruta persoana respectiva atata timp cat nu am niciun sentiment fata de ea. Pentru ce?

| mosu_9772 a răspuns:

Daca nu as avea prietena da dc nu as faceo si sti ca un baiat nu rateaza nici o okaziewinking

| Africanwitch a răspuns:

Eu sunt tipul de fata care imi plac mai multi baieti in acelasi timp, deci mi-ar fi indiferent cu cine ma sarut dintre ei. Daca nu imi place de un baiat, de ce sa il sarut? Non-sens.
Baietii, in schimb sunt diferiti. Ei pot sa fie cu o fata, doar pentru a se lauda cu o noua cucerire, fara a simti efectiv ceva pentru acea persoana. Poate nu au gasit o fata care sa le placa in momentul dat, deci prima care arata interes e binevenita. Asa ca... raspunsul e da!

| hai_si_tu a răspuns:

Categoric o pot face.sunt baitzi care stau cu fete, doar pentru a-si satisface unele placeri.

| Elena1234456 a răspuns:

Nu pot face asta, ar trebui sa fiu o actrita foarte buna happy.

| mihaa a răspuns:

Pot sa-ti raspound tot printr-o intrebare
ai auzit de relatii de interesss? ei bine ei fac asa ceva o saruta, fac sexx dar nu au nici 1 sentiment fata de partenera sau partener

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Da, aş putea numai că sigur nu ar fi pasional ci doar un sărut mecanic.

| cossmy a răspuns:

Stii ce imi place? Toti baietii au zis ca da, si fetele ca nu. Asa ca zic si eu ca ei:daca e fata faina, dc nu? un sarut, 2, mai multebig grin, nu strica nimanuiwinking

| babygyrl a răspuns:

Baietii nu rateaza nici o ocazie, la fete e ceva mai diferit, eu nu m-as saruta cu un baiat pe care sa nu il plac. Am avut parte de ceva, sa il plac sa nu fim impreuna si sa ne sarutam.

| kidulinha a răspuns:

Nu... Poate doar din provocari. Dar daca nu il plac mi se pare scarbos...big grinbig grinbig grin mi se pare ca nu saruta bine sau ca respiratia ii miroase urat. Nu-mi place sa ma sarut cu cineva pentru care nu simt nimic.big grin

| GdX a răspuns:

Da, mare lucru sa sarut o fata. Trebuie sa simti ceva?

| Bacemi a răspuns:

Nu sunt adeptul falsitatii si nu as putea saruta o fata pentru care nu simt nimic. Asta au vazut pe propria piele cred unele fete cu care am incercat sa am o relatie. Sarut o fata atunci cand imi place mult si chiar imi doresc asta. Sarutul spun eu e cel mai frumos lucru intr-o relatie. E cea mai mare dovada de dragoste deoarece simti in sarut intensitatea sentimentelor partenerului. Si niciodata nu sarut o fata de la prima intalnire. Daca imi place mult fata o voi saruta la a doua intalnire de obicei.

| Roxy a răspuns:

Cred ca sunt prima fata care zice ca da. pot saruta o persoana pe care nu o plac.
De obicei o fac la provocari doar(pentru ca nu prea refuz nici o provocaredevilDar si daca tipu e ok, arata bine si doar asa de distractiebig grin
PS:Nu sunt curva, doar imi traiesc viata si pun in aplicare tot ce imi trece prin capdevil. Cam nebunesc dar nahbig grin

| RoooneyThePuf a răspuns:

Pooi o data ce-i vazut bine prin scoala...ca fiind baiatul cel mai tare...normal ca da! Asta-i parerea meabig grin

| andrei_3313 a răspuns:

Bineinteles

| faranumexD a răspuns:

Daaa normal ca da:O
daca ii bunsmug si imi place.de ce nu?batting eyelashes
eu nu sunt de parere ca trebuie sa fii indragostit sau sa simti ceva pentru cineva ca sa te saruti cu el/ea=)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aico

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o fata de 11 ani si nu stiu sigur daca ma place ce sa-i zic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte faine intrebarile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, deoarece nu simti nimic si tii sila de el