| Nature a întrebat:

Intrebare pentru baieti dar si pentru fete:evitati sa aveti amica/amic, iubita/iubit care sta la sat, la tara? daca da, dc?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Si la tara e internet
si la tara e apa curenta
si la tara e mancare/magazine
si la tara sunt case(nu se traieste in cort)
si la tara e tehnologie
si la tara fetele folosesc creme. lotiuni, farduri, oje, se imbraca frumos, invata.baietii la fel.si la tara desi muncesc, se ingrijesc. ce-i cu conceptia asta din partea oamenilor? ca daca esti de la tara nu poti sa ai prieten/a de la oras, vezi Doamne nu stii sa te comporti, sa vorbesti.tot una e.numai ca la tara se munceste mai mult, ai si animale, e mai multa liniste uneori.
dar daca esti om calumea stii sa te comporti in ambele medii.si la tara si la oras.nu ti-e teama nici de munca nici sa mergi la un restaurant.
nu suport cand aud ca ``eu nu vreau prieten/a de la tara ca e needucat/a ma face de ras``
halal...

14 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu laughing. sa-ti zic sincer, tipu` de care imi place mie sta la mine la tsara.acolo l`am si cunoscutwinking

| Razvan a răspuns:

Eu judec omul dupa ce are in cap nu de unde vine

| AliceHappyGirl a răspuns:

Nu evit si nu am evitat niciodata.
Eu stau la oras, dar m-am indragostit de un tip care locuieste la tara. Chiar daca nu este din oras, are aceleasi conditii ca la oras, are acces la internet, are semnal bun pe absolut toate retelele etc. Si in plus de asta, nici nu zici ca este de la tara. Pacat ca nu mai suntem impreuna, dar suntem buni prieteni!

| foxi a răspuns:

Nu evit!

| Crisstina a răspuns:

Unul dintre amicii mei cei mai buni sta la tara si e in clasa cu mine. Nu trebuie sa-i etichetam dupa asemenea criterii. Unii oameni de la tara adeseori sunt mai culturalizati si cu mai bun simt decat cei de la oras!

| Ciresikaaa a răspuns:

Aia se comporta mai frumos cu fetele decat astia de la oras pffaai...
deci pentru mine mai bine ar fi unu de la tara, si de la oras nu zic, o fata foarte fitoasa ar alege un baiat evident de la oras, mai ales daca stie ca aia de la tara o placlaughing funda?

| scumpete a răspuns:

Ptr mine una nu conteaza

| whatever_3916 a răspuns:

Nu evitwinking chiar am buni prieteni care locuiesc in mediul ruralwinking si se comporta mult mai civilizat decat cei de la oras happy

| dyddyyyx18 a răspuns:

Nu, asta nu e motiv sa eviti pe candva.

| dyddyyyx18 a răspuns:

Nu, asta nu e motiv sa eviti pe cineva. Pe mine nu ma deranjeaza asta. happy

| change12 a răspuns:

Da ca fac sex salbatic

| uǝʞɔıp a răspuns:

laughing desigur ca pe net scieti asta, dar in realitate totul se schimba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc consideri asta o problema? stai linistita! nu conteaza mediul in care treiesti! importanta e personalitatea ta! si crede-ma: multi ar vrea sa aiba prieteni ca tine! love u!happy

| loredana23 a răspuns:

Nu conteaza de unde e, conteaza sa ne intelegem bine si sa fie totul ok.
Iar baieti de la tara pun mai mult suflet intr-o relatie.