| PuFuleTz_5685 a întrebat:

Intrebare pentru baieti dar si pentru fete! Spuneti-mi va rog de ce baietii considera ca este diferenta intre faptul cind fata inseala si baiatul inseala? Sau ca fata nu are voie iar baietii da?

Răspuns Câştigător
| matt25 a răspuns:

Atat femeile cat si barbatii care inseala sunt de aceeasi mama facuti, ca sa zic asa. Nu exista scuza la inselat. Te-ai indragostit de altul/alta, foarte bine, divorteaza, desparte-te etc de actualul/actuala si du-te cu persoana de care te-ai indragostit.

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

E stupid. Nu e adevărat. Sau mă rog... oi fi eu bărbat mai naşpa de nu consider aşa. Înşelatul e de porc indiferent cine "o comite".

| Bacemi a răspuns:

Nu e diferenta. Inselam cand nu gasim tot ce cautam la partener si inca tinem la el sau nu putem sa ne despartim din diverse alte motive.

| Octavutzu a răspuns:

In mod normal intr'o relatie daca exista iubire nu ar tebuie sa apara intrebarea asta. Dat fiidn pot sa inteleg ca u ai un prieten care te insala si u vrei sa il ajungi din urma? Sau doar ca el te insala si spune ca baieti au voie sa faca asta? Sincer baiat fiind nu cred ca asi putea sa imi insel prietena. Intr'o relatie trebuie sa existe comunicatie de la ambele pari si iubire, daca una dintre aceste 2 ingrediente lipseste nu e bine. Sugerez sa te asiguri ca prietenul tu te iubeste si ca nu te insala si sa faci si tu la fel ca el (daca nu te iubeste asa sa faci si tu )

| Smarandica a răspuns:

LOL ce prostie faza cu "fata nu are voie iar baietii da" straight face clar ca n-au voie niciunulaughing
De fapt traim intr-o tara liberasmug Orice e posibil.laughing
apai stii tu ce zice lumeabatting eyelashes ca daca o fata inseala e considerata curva, daca un baiat inseala e considerat macho/ciumeg etc. rolling eyes "Sai pis in freza." cum zicea cinevarolling on the floor

| ame_3387 a răspuns:

Ha ha buna intrebare
eu nu am inselat deloc
adica cat am fost cu o fata nu am inselat
daca ma desparteam de ea sau nu dadea semne de viata si ma bagam cu alta pentru o noapte thinking asta nu cred ca e inselat

| Irina07 a răspuns:

La fe l ma framinta intrebarea asta si l-am intrebat pe fratimiu el mi-a raspuns ca cind fata inshela este considerata de `curva` si atunci baietii nu mai vor sa iasa cu ea pentru ca ii este patata reputatia dar daca baiatul inseala el este considerat `macho` pentru ca poate sa aiba relatii cu mai multe fete deodata si sunt sokotiti mai mari in fata pritenilor... ma rog ew nu sokot astfel nu ar trebuie sa insele nici unu!