Chiar daca l-as accepta eu, nu ar facea-o parintii mei. Mi-au zis ca au pretentii la mine ca voi avea un viitor stralucit si de aceea nu vor pe oricine pentru mine.
Asta vor toti parintii pentru copii lor.
Depinde, la ce te referi prin ''urat''. Noi oamenii suntem creaturi imperfecte, cum a spus-o si Hitler. Daca ar fi sa judecam ca ala e asa, aia e pe dincolo, am ramane singuri.
Bineinteles ca imi doresc pe cineva cu care sa imi fie drag sa ies la plimbare.
Nu am anumite preferinte, nu pun mare accent pe aspectul fizic.
Sa nu fie nici prea urat dar nici prea frumos, potrivit.
Potrivit selectiei sexuale ne alegem parteneri in functie de fizicul nostru
De unde stiu eu ca aia cuminte nu e curva? Plec de acasa ma inseala apoi cand vin se face ca a plans de dorul meu... toate sant la fel
Pentru ca...
1 "Baieti"- deci te referi la adolescenti, asadar tineri, ei bine, ei vor doar aventuri.
2 Fetele cuminti, nu prea dau semne ca ar fi interesate de o relatie, iar avand in vedere ca "punctul 1" e logic.
Tu daca ai avea de ales intre a urca la etajul 10, ce ai alege, sa mergi pe scara sau sa folosesti liftul?
Ei bine asa e si aici.
Acum desigur, sunt unii care vor o relatie serioasa, sau chiar se indragostesc de o fata cuminte, dar cel mai adesea (punctul 2) ele nu stiu sa arate ca ar fi dispuse la o relatie cu respectivul, si cum aia indragostiti sunt putin "fatalai" le e frica sa spuna ce simt si aia e.
CRAZYafterYou întreabă:
alexutza222 întreabă: