Pentru ca majoritatea prefera o relatie de o noapte fara responasbilitati fara implicare fara iubire, doar placere, spre deosebire cand esti cu o fata care o iubesti, atunci trebuie sa te implici cu toata fiinta ta, sa faci bine pentru ea pentru tine sa ai mare grija de ea iar uni o considera o povara mult prea grea [personal nu sunt de acord cu o pitipoanca, mai bine o fata cuminte si la locul ei care e doar a mea ]
ce penibil.
Uite, eu personal nu imi doresc o fata prea cuminte si prea iubitoare, deoarece totul se transforma in obsesie.
Eu prefer o femeie normala, insa nu una care a avut o relatie de 1 an in toata viata ei. Cu cat mai experimentata, cu atat mai bine, nu mai este nevoie sa o invat eu nimic.
Cum eu sunt destul de trecut prin relatii, prefer sa fie si partenera la fel. Inceputurile sunt plictisitoare.
Pai normal ca este vorba mai mult despre placere. De exemplu, sunt fumator, crezi ca imi pasa daca tigarile ma iubesc pe mine sau nu? La dracu, placerea este mare.
Stai cu o persoana pentru ca te simti bine, iti face placere.
Iubire nu prea exista. Iubirea este conditionata, ceea ce inseamna ca iubim o persoana doar cu anumite conditii.
Rar gasim iubire neconditionata.
Din moment ce avem conditii, deja iubirea se anuleaza.
Daca tatal tau s-ar duce la o alta femeie, l-ai iubi mai putin? NU! il iubesti in continuare pentru ca este tatal tau, in schimb, daca iubitul te insala, deja apare despartirea. Deci, pe cale de consecinta, iubirea este conditionata, pe cand placerea nu.
Sti eu nu inteleg ce le place altora la curve?
Daca o faci doar pentru satisfactie gasesteti o iubita pe care sa o iubesti cu adevarat si cu care nu ai avut relatie o luna in pat... O relatie serioasa care sa fie bazata pe dragoste sinceritate compasiune si altele pe cand cu o curva esti rece de ce? nu iti pasa dar cand esti cu iubita porti o frica in orice moment sa nu se intample ceva
E o senzatie diferita cand esti cu iubita si cand esti cu o curva
Cand esti cu iubita te simti in largul tau de simti bine pe scurt si cu o curva sti foarte bine ce vei face de la bun inceput nu vei putea face niciodata ce faci cu iubita si cu o curva
[E mult mai bine sa ai o fata cuminte iubitoare draguta si toate cele findca cu ea poti avea o relatie serioasa care nu e pe bani adica nu e bazata pe ei care face cea ce face cu tine (nu neaparat sex) pentru bani ci doar din pura placere findca se simte atasata de tine adica findca te iubeste ]
Eu cred ca atunci cand vine vorba de insuratoare nu stiu cine isi va mai dorii ceva de genul cum ai dat tu exemplu dar pana atunci~!~~! Inteelegi?
Mai exista fete cuminti si iubitoare?
adica probabil ca da... dar daca sunt urate, nu mersi
Mie unul nu imi plac deloc pitipoancele si bunaciunile.Prefer fetele cuminti si iubitoare, cum ai spus tu, la locul lor, care stiu ca nu ma vor insela si alte chestii.Si ai gresit la chestia asta: "Dar majoritatea asta prefera". Doar 40% din baietiii de pe planeta prefera acest gen de femei
Coae? pana la urma ce faceti va certati pentru ce? pentru gusturile fiecaruia.Asta e acu unu vrea o curva ( o gaseste pe toate strazile) altu vrea o fata cuminte ( o gaseste mai greu ) asta e important? Adica cu ce va incalzeste ca unu are o curva la usa si altu o femeie de casa sa zic asa? Si ca sa iti raspund la intrebare prefer fata cuminte
Iti spun eu de ce. Pentru ca nu exista fata pe care tu tocmai o descrii, pur si simplu toate sunt la fel.
Ai dreptate; O Dar ce ai zice daca acea fata e minora,dar cum ai zis tu experimentata si face de toate E si la cheremul tau la orice ora din zi/noapte, nu te streseaza la telefon nu te verifica, nu cere sa o prezinti nimanui, iti da voie sa iesi cu altele sa leo si pui daca vrei, aia ar fi ca o curva numai a ta. Dinaia tiar place?