Raspunsul e cat se poate de idiot: unii se joaca cu cuvintele. Eu consider ca intai spui, te plac, tin la tine, si apoi cand incepi sa cunosti persoana poti spune te iubesc. Si asta nu se intampla intr'o saptamana, o luna, sau doua. Trebuie timp.
Mis depinde de baieti nu toti sunt la fel. apoi cati stiu ce e iubirea; multi cred ca daca tu reusesti sa-i starnesti poftele deja l-ai cucerit si orbit de pofte iti canta serenade si cadou iti da luna de pe cer.
dar dupa ce se stinge pasiunea se floscaieste, ii pare rau, ii este sila de el si de tine.
si gandeste-te asta se intampla la baieti cu intentii bune mai sunt si ceilalti. aspecte mai sunt o mie de la caz la caz nu putem generaliza ca doar nu simtim toti la fel.
multa bucurie si sa dai peste baieti ce iubesc cu inima, numai bine
Pentru ca voi nu ne puteti satisface si nu ne ajunge 1 mai multe saruturi si aventuri si nu o sa va insele
99% din baieti vor de la o fata mai multa " actiune " si anume sa se sarute des sau foarte multe partide de sex ( in cazul celor de peste 18 ani ). Dar daca te tii de mana si atat e si normal. Toti baietii adora aventurile!
laurika15 întreabă:
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: