| MyDanutsa a întrebat:

Intrebare pentru baieti : e important pentru voi ca fata cvu care te vezi sa fie virgina? ( fundita la cel mai bun raspuns )

Răspuns Câştigător
| Mihai_8442 a răspuns:

E mai important decat aerul pe care il respir

9 răspunsuri:
| Allexis a răspuns:

Doar pentru baietii care n-au minte... Daca nu e virgina, bucuria baiatului: fata stie ce sa faca in pat, nu exista dureri, nu face mofturi... Eu unul sigur n-as vrea o virgina. Sunt plictisitoare virginele.

| helpu a răspuns:

Nu. Eu sunt virgin. Dar prietena mea nu mai este.winking

| bau0217 a răspuns:

Pai depinde ce vrem... daca vrem o relatie serioasa e destul de important sa fie virgina... daca vrem sa stam cu ea 3, 4 zile e ff important sa nu fie virginatongue

| Myr3ll1994 a răspuns:

Pentru mine DA! este important acest lucru, de ce? pentru ca daca este virgina pot sa am mai mult incredere in ea

| Adrian1997 a răspuns:

E mult mai important sa nu fie virgina!

| Adrian1997 a răspuns:

Daca vrei sa fie ca fata virgina ti as recomanda sa te duci in Kosovo, acolo cam toate fetele sunt virgine pana la prima relatie dupa care raman cu baiatul, in caz contrar se spune despre ea ca este o curva si vazuta foarte urat in societate! Pacat ca la noi peste 14 ani cam rar mai gasesti fete virginehappy Vezi de exemplu traditia rromilor, mai vinde careva fata daca nu mai este vrigina?

| oLeNNNao a răspuns (pentru Adrian1997):

Eu am 17 anii si inca sunt virginawinking. Nu pentru ca nu aveam cand sa o fac sau cu cine. Dar mai sunt si fete care se respectawinking. La voi e chestia ca daca fata are 17-18 anii si e virgina e calugarita smug daca nu mai e pe la 13-14 anii e curvawinking. So.happy

| CastronulCuCeapaVerde a răspuns:

Depinde de cum gandesti, sincer sa-ti zic nu conteaza fata atata timp cat iti place sau, mai mult, o iubesti. Din punctul meu de vedere conteaza frumusetea interioara apoi cea fizica, iar daca ea mai este sau nu virgina...descopar eu laughing

| sarfwall a răspuns:

Nu nu este important, ideea e ca aceasta sa te iubeasca, daca ti mult la ea nu conteaza ca e sau nu e in fond e doar o foita care sa pierdut nimic mai mult