Durata partidei este determinată de mult mai mulți factori decat ai crede.
1. Durata de la ultima partida. Cu cat ea creste, la fel si apetitul...deci va "da mai cu pofta "=> se va termina mai rapid.
2. O oarecare ejaculare (ii putem spune asa...nu "finish" ca doar nu suntem pudici) precoce...se poate datora si gradului lui de incordare a penisului. Daca se incordeaza mai mult... durata scade...se incordeaza mai putin, durata creste (nu ma refer la erectie puternica sau erectie slaba...ma refer la erectia ...maxima sa zic asa )
3. Poate sa ejaculeze mai rapid... poate dintr-un motiv in care nu ai parte...de exemplu'... vin ai lui acasa in 20 min...si vrea sa fie sigur ca termina treaba...(sau ai tai dupa caz)
In general ejacularea depinde de starea mentala si fizica de care dispune in momentul ala... exemplu... daca e obosit...va fi ceva rapid...sa termine odata...sa "Scape" si gata... daca e odihnit (si poate si cu putin chef) vei avea DINOU febra musculara cea de toate zilele.
"Eu nu cred ca e vorba de neplacere, pentru ca daca era asa, zic eu, aveti tendinta de a va ghida partenera cu mainile daca vreti sa faca altfel sa se miste altfel eu stiu "--->daca el simte neplacere...fi sigura ca te va ghida in o pozitie favorabila atat lui cat si tie... daca insa durerea persista...erectia va scadea.
Sper ca ti-am raspuns conform cerintelor si ca sfatul meu ti-a fost de folos.
Succes... ce-ti pot ura... durata prelungita.
Era odihnit si avea chef. Chestia e ca nu toate partidele sunt la fel, stas, de asta nici nu te plictisesti de sex. Uneori ambii au chef de "una mica", o partida scurta si intensa, alteori de una lunga si pe indelete. Chestia este sa va sincronizati sa vreti amandoi acelasi lucru si sa va lasati dusi de val. Barbatii cu putina experienta se pot abtine cam cat vor ei, de obicei. Poate doar dupa abstinenta prelungita isi pot pierde controlul.
Da, uni barbati isi pot regla durata, dar asta mult depinde de gradul de excitate, si de dorinta, sa inteleg ca tu nu termini si devii cam nervoasa din aceasta cauza? Atunci gasiti poza in care la sigur ca o sa ai orgasmul mai repede, si evident ca trebuie sa va odihniti amandoi, pentru al avea din nou si puterninc. Multa bafta
) sa inteleg ca a fost "pe la spate in picioare" de te dureau asa de tare! Mda... pai ori nu l-ai excitat destul de tare incat sa termine repede. ori a "vazut" in alta parte altceva si era satul Ori omu` chiar a avut un moment mai viril L-a tinut mai mult! Una dintre astea! Dar. cred ca tu nu ai fost destul de "convingatoare" in miscarile tale ca sa poata termina repede! Mai multe detalii nu-ti dau aici! stii ce ai de facut! mail meee!
Barbatul poate,, sa amane" momentul ejacularii...fiecare dupa puterea lui. Daca el doreste o partida cat mai lunga amana daca nu, nu!
Durata actului sexual depinde de foarte multe elemente pritre care se numara si persona cu care barbatul face sex:daca persoana il atrage in mod deosebit actul sexual ar trebui sa dureze mai putin deoarece gradul de excitare este mai mare. Conteaza si cat de experimentat este barbatul. Iar daca ne luam dupa punctul 2 de la raspunsul lui fabogov banuiesc ca ar trebui ca fetelor sa le faca placere mai multa actele sexuale mai scurte....Deci acum te intreb eu: Exista diferente intre actele sexuale mai scurte si cele mai lungi?
Sunt de acord cu fabogov...si in plus daca ai putina experienta poti prelungi actul sexual cat vrei.depinde si de miscarile partenerului...
Ce sa zis... e normal asa ceva...
Bafta in continuare.