Sprancenele pot avea o forma frumoasa si nepensate, dar pot si sa n-o aiba si sa iti intunece expresivitatea.
Apai daca consideri ca te incadrezi in a doua categorie penseaza-le si gata.
Pentru mine, nu tare are reelevanta minorele defecte fizice. In principiu, ce e in interior conteaza
Sigur ca nu mi-ar placea sa aiba o mare streasina deasupra ochilor formata din doua sprancene unite, dar in general nici nu observ amanuntul asta, daca fata nu are o pilozitate excesiva acolo.
Fug de ea ca de dracu, ca asta este criteriul dupa care eu aleg fetele.
Ce intrebari mai scorniti si cat nod in papura cautati...
Evident, ce e mai important la o fata, decat sa aiba sprancenele pensate, nu? Adica, femeia e facuta pentru 2 lucruri: sa isi penseze sprancenele constant si sa gateasca in fiecare zi. Sau nu?
DA! pentru ca daca nu se penseaza inseamna ca nici nu se epileaza, de aici => ca are par pe picioare si ca in chiloti are padurea Amazonului...si sigur nu as vrea sa am asa ceva langa mine
Mda, daca citesti asta si stii in adancul tau ca mi-ai dat "stupid" la raspunsul meu pot doar sa-ti spun ca esti superficial/ superficiala, nu ai pic de simtul umorului, nu stii ce este ironia si ca atare, nu stii sa o recunosti.
Nu am dat nici un vot nimanui. Scuzati greseala gramaticala ''niciun un ''.
anonim_4396 întreabă: