| ffy a întrebat:

Intrebare pentru baieti:fete cuminti, frumoase si destepte sau alea de stiu meserie in pat si cand iesi undeva cu ele te faci de tot rasul, da na stiu meserie? sincer baieti...este o curiozitate femininahee hee

14 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sunt fata. dar daca as fii baiat as alege prima variantawinking

cami
| cami a răspuns:

In aparenta cred ca vor fete cuminti, frumoase, bla bla bla, ca meserie... le invata ei laughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

O fata frumoasa, cuminte si desteapta nu am intalnit in viata mea. Fetele frumoase invata meserie ca e pe scara valorilor promovate ca fundamentale in a avansa pe scara sociala- si asta le face si distepte cu ghilimele, evident.

Fetele cuminti astazi vor sa devina rele si meseriase.
Apoi, sexul poate fi o minune daca stii cum sa il faci. De ce sa rada cineva de tine ca stii meserie? O femeie care stie meserie are un barbat satisfacut, care o alinta mai mult, o iubeste mai mult, iar asta se intoarce asupra ei prin cladirea increderii in sine, in senzualitatea si sexualitatea sa. Cand ai incredere in tine poti face orice. Asa ca de ce sa nu fim buni in pat? Pentru ca pe tine cineva te-a invatat ca e un pacat? E un pacat daca nu stii sa faci meseria.

| User a răspuns:

Prima variantatongue

| Anecherry a răspuns:

Ai pus intrebarea in asa fel incat sa primesti raspunsuri numai pentru prima categorie de fete. dar sa fim serios, din a doua categorie se gasesc putin acum; pentru ca foarte multe stiu meserie in pat, dar stiu sa se poarte in societate; "fete cuminti, frumoase si destepte" vs "fete care stiu meserie in pat"'; ce te face sa crezi ca cele care stiu meserie in pat nu sunt nici frumoase nici destepte?

| gingasull a răspuns:

Eu as alege : fete cuminti, frumoase, destepte, care sa stie meserie, care sa stie sa se poarte in societatehee hee, am intercalat pe cele 2 situatii prezentate de tine, si a iesit ceva :->, de vis day dreaming.

| radu75 a răspuns:

Frumoase sunt toate femeile(in felul lor), cuminti doar unele dintre ele iar "meserie" poate invata si pe parcurs! doar sa i placa sa experimenteze si sa invete! referitor la cele de care rad prietenii (pitipoancele) stai linistit ca sunt multe care nu stiu nimic in pat!

| luvieere a răspuns:

"Meseria în pat" e, la bază, ca orice chestie "vocaţională" un talent pe care îl are sau nu, dar, în timp, se poate perfecţiona. Comportamentul în societate e, de asemenea, ceva ce se poate cizela. Ambele aspecte se îmbunătăţesc prin experienţă, aşa că soluţia problemei devine o chestiune de timp şi de răbdare. În absenţa acută a acestor două resurse (timp şi răbdare), soluţia simplă e să pui în valoare ambele categorii: când ai chef de ieşit în oraş, ieşi cu o fată din prima categorie, iar când ai chef de distracţie "bed-based", te orientezi către a doua.

| RainDrop a răspuns:

Fete cuminti, frumoase, destepte, meserie =D

| Bog a răspuns:

Cu siguranta cea care se incadreaza in prima categorie, prin putin exercitiu va ajunge buna si la pat tongue pe cand, fetele "obraznice" nu se pot schimba, deci 100% prefer "fetele cuminti" :X (parerea mea b-) )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica o adevarata domnisoara? sau o pitipoanca? asta intrebi? pai nu e greu de gicit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fete cuminti, frumoase si destepte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eti o vaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fete cuminti, frumoase si destepte dar... sa stie si ceva meserie!