Salut! Da, m-as saruta cu o fata superba cu dintii strambi, dar... si eu am dintii strambi si sunt superb , deci nu stiu daca poti lua in considerare raspunsul. Anyways, increderea in sine conteaza mai mult decat crezi. Eu zambesc mereu chiar daca am dintii strambi. Spor la treaba!
Da bine. fix undeva ma doare de parerea ta, du-te si impusca-te! imi mentin parerea.
''oare are timp de o viata normala?''
Nu stiu, si sincer nu-mi pasa
Dar, eu nu pot sterge postari, deci degeaba ma intrebi pe mine. Poate ti-a sters-o chiar ea, userii anului au butoane pe care noi nu le avem...
Raspuns: Da, m-as saruta atata timp cat este o fata ingrijita. Daca stie ca are dintii putin strambi, sa compenseze prin altceva, sa incerce sa arate cat mai ok. Daca este o fata care are si dinti strambi, parul murdar, haine murdare, etc. este evident ce tip de persoana este, nici nu m-as apropia de ea.
Ce lume urâcioasă pe aici.
O soluţie ar fi mersul la dentist. Dinţii strâmbi de jos nu-s un impediment în a săruta/fi sărutat pe/de cineva [doar dacă-s în poziţie orizontală, ieşiţi în afară; e greu aşa ceva ]. Poate zâmbi cu toată gura, dar are un complex dacă n-o face De sărutat, sigur o va săruta cineva exact aşa cum e (mai ales că e, citez: "superbă ).
Daca esti la fel de frumoasa precum esti in poza sau esti superba, da te-as saruta .
Da. Nu ma deranjeaza. As saruta o fata daca ar fi frumoasa prin interior.Eu glumeam de chestia ca te-as saruta daca ai fi frumoasa precum esti in poza. M-as saruta cu tine daca ai fi frumoasa pe dinauntru .
Acum totusi, tu esti fata din poza?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: