| Alison95 a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Fiti sinceri va rog! V-ati saruta cu o fata superba care are dintii albi dar cei doi sunt cam in fata iar cei de jos sunt strambi, si nu poate zambi cu toata gura? laughing? sinceritate maxima va rog happy

Răspuns Câştigător
| vanstecos a răspuns:

Salut! Da, m-as saruta cu o fata superba cu dintii strambi, dar... si eu am dintii strambi si sunt superb laughing, deci nu stiu daca poti lua in considerare raspunsul. Anyways, increderea in sine conteaza mai mult decat crezi. Eu zambesc mereu chiar daca am dintii strambi. Spor la treaba!

49 răspunsuri:
| Alison95 explică (pentru Zeflemitoarea):

Da bine. fix undeva ma doare de parerea ta, du-te si impusca-te! imi mentin parerea. happy

| IMC90 a răspuns (pentru Alison95):

Moama da ce tupeu ai. Nu stiu respectiva la care te refereai ce face, da pe tine nu ta vad bine deloc laughing

| Alison95 explică (pentru IMC90):

Foarte induiosator, m-ai emotionat pana la lacrimi!
Nu stiu de ce te-ai obosit sa raspunzi.

Charmul tau unic m-a atras irezistibilbatting eyelashes

| IMC90 a răspuns:

''oare are timp de o viata normala?''
Nu stiu, si sincer nu-mi pasa laughing
Dar, eu nu pot sterge postari, deci degeaba ma intrebi pe mine. Poate ti-a sters-o chiar ea, userii anului au butoane pe care noi nu le avem...

| Alison95 explică (pentru IMC90):

Ti-am citit comentariile de la raspunsurile tale ca aici nu stiu ce naiba are ca nu-mi apare.
Charmul cui te-a atras? Al meu sigur nu laughing

Am mai vorbit cu tine. tot in discutii contradictorii ~

| Alison95 explică (pentru Alison95):

Apar*****

Imi plac fetele rele, arwwwwww

| MrMihnea a răspuns:

Fata superba, huh? Fa`mi rost de o poza cu fata aceea zambind si iti spun happy

| Alison95 explică (pentru MrMihnea):

Nu-ti pot face rost de nicio poza happy

| Shatteredx a răspuns (pentru Alison95):

Raspuns: Da, m-as saruta atata timp cat este o fata ingrijita. Daca stie ca are dintii putin strambi, sa compenseze prin altceva, sa incerce sa arate cat mai ok. Daca este o fata care are si dinti strambi, parul murdar, haine murdare, etc. este evident ce tip de persoana este, nici nu m-as apropia de ea.

Ce lume urâcioasă pe aici.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Şi fata cu pricina eşti tu.laughing rolling on the floor
Nu?happy

| EgroegD a răspuns:

happy O soluţie ar fi mersul la dentist. Dinţii strâmbi de jos nu-s un impediment în a săruta/fi sărutat pe/de cineva [doar dacă-s în poziţie orizontală, ieşiţi în afară; e greu aşa ceva laughing]. Poate zâmbi cu toată gura, dar are un complex dacă n-o face happy De sărutat, sigur o va săruta cineva exact aşa cum e (mai ales că e, citez: "superbă tongue ).

| Alison95 explică (pentru EgroegD):

Pai, nu reprezinta nici un impediment in a saruta
adica se poate vreau sa spun
ideea e ca nu sunt frumosibig grin

| CryChristiAN a răspuns:

Daca esti la fel de frumoasa precum esti in poza sau esti superba, da te-as saruta big grin.

| Alison95 explică (pentru CryChristiAN):

Sa zicem ca singurul defect ar fi dintii. atat!

| CryChristiAN a răspuns (pentru Alison95):

Da. Nu ma deranjeaza. As saruta o fata daca ar fi frumoasa prin interior.Eu glumeam de chestia ca te-as saruta daca ai fi frumoasa precum esti in poza. M-as saruta cu tine daca ai fi frumoasa pe dinauntru happy.
Acum totusi, tu esti fata din poza?smug

| Alison95 explică (pentru CryChristiAN):

Nu sunt eu si nu-mi pare rau happy