E cu dusu' si-ntorsu' la chestia asta. Ca baiat, trebuie sa stii sa tii o fata, adica sa-i oferi ce vrea, dar sa stii cum s-o controlezi. Daca esti dobitoc, o iei si o cresti, o scoti cu lumea buna, si vede si ea care e vrajeala...ai sanse sa te insele. :-) Plm stie acum.
Un barbat prefera o femeie pe care o place! Nu cred ca a intrebat un barbat o femeie ¨auzi, tu cum erai cand erai mica?¨ In ce cercuri te invarti de auzi asa ceva?
Nu m-am gandit la asa ceva. dar totusi daca ala prefera sa fu*a o fantana noroc. eu unu prefer una mai putin sparta. si daca aia s-a spart la tinerete si e ca genul asta de femei atunci poti sa o ai si de 18 si e 24 ca iar nu o sa o satisfaci. plus ca sunt o gramada care stau ca lemnele si mai fac din cand in cand un au au au asa de plictiseala ca e prea multa liniste in casa. acum fiecare cu conceptia lui. insa eu prefer una mai putin sparta.
barbatul vrea sa simta ca satisface o femeie. daca aia sta,., mda,., mmaauu. mmmm... pai atunci ii tragi 2 palme si o trimiti la masa. deci nu sunt de acord cu conceptia asta.
iar pentru critici. nu zic ca eu caut virgine. dar totusi nici fantani.
Nici eu nu cred asta daca o fata e cu capul pe umeri atunci asa va ramane. Asta daca nu are un motiv solemn de serios sa faca altceva desi foarte slabe sanse.
Sincer nu m-am gandit niciodata la asta
atata timp cat are scoica intre picioare e buna
Pai acum depinde si de baiat daca ii ofera ce i trebuie si daca o tiine sub papuc sau daca i ofera noutati atunci nu ar avea motive sa plece la vanatoare
Erinaaa întreabă: