| Betty18 a întrebat:

Intrebare pentru baieti in special.Aud si am auzit FOARTE multi baieti care gandesc ca mai degraba prefera o tipa care a fost usuratica in adolescenta sa zicem, ca aia la o anumita varsta e satula si nu va insela, plus ca lumea uita... etc, decat o tipa care a fost cuminte si-i posibil ca pe viitor sa ajunga o "umblareata", si sa insele. Eu una cred ca o fata cu capu pe umeri nu va ajunge asa niciodata straight face

Răspuns Câştigător
| FckYeah a răspuns:

E cu dusu' si-ntorsu' la chestia asta. Ca baiat, trebuie sa stii sa tii o fata, adica sa-i oferi ce vrea, dar sa stii cum s-o controlezi. Daca esti dobitoc, o iei si o cresti, o scoti cu lumea buna, si vede si ea care e vrajeala...ai sanse sa te insele. :-) Plm stie acum.

6 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Un barbat prefera o femeie pe care o place! Nu cred ca a intrebat un barbat o femeie ¨auzi, tu cum erai cand erai mica?¨ laughing In ce cercuri te invarti de auzi asa ceva?

| Clarity a răspuns (pentru T4ny4):

Gandesc a spus, adica gandesc ca o persoana care a fost "usuratica " in trecut ar fi buna acum, si de fapt gandesc asa fiindca numai este acum, si face bine ce face.
Si nu ii vorba sa intrebe, ii doar sa gandeasca asta.
Intelege si u alt sens al propozitiei.

| Alexakos a răspuns:

Nu m-am gandit la asa ceva. dar totusi daca ala prefera sa fu*a o fantana noroc. eu unu prefer una mai putin sparta. si daca aia s-a spart la tinerete si e ca genul asta de femei atunci poti sa o ai si de 18 si e 24 ca iar nu o sa o satisfaci. plus ca sunt o gramada care stau ca lemnele si mai fac din cand in cand un au au au asa de plictiseala ca e prea multa liniste in casa. acum fiecare cu conceptia lui. insa eu prefer una mai putin sparta.

barbatul vrea sa simta ca satisface o femeie. daca aia sta,., mda,., mmaauu. mmmm... pai atunci ii tragi 2 palme si o trimiti la masa. deci nu sunt de acord cu conceptia asta.
iar pentru critici. nu zic ca eu caut virgine. dar totusi nici fantani.

| jrockfreak a răspuns:

Nici eu nu cred asta straight face daca o fata e cu capul pe umeri atunci asa va ramane. Asta daca nu are un motiv solemn de serios sa faca altceva desi foarte slabe sanse.

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Sincer nu m-am gandit niciodata la asta laughing
atata timp cat are scoica intre picioare e buna laughing

| anonymus16 a răspuns:

Pai acum depinde si de baiat daca ii ofera ce i trebuie si daca o tiine sub papuc sau daca i ofera noutati atunci nu ar avea motive sa plece la vanatoare