anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baieti in special. Sa zicem ca vreti sa stati cu o fata dar ea da semne ca va refuza si e ft rece cu voi, ce faceti? Continuati sau va dati la altele avand in vedere ca acest tip este si mai aventurier. Vi se pare normal sa se dea la alte fete de fata cu mine si uneori si la mine. Ba chiar sa le intrebe si pe ele daca vor cu el?

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Si ce ai tu cu omul daca este colectionar de scoici? Eteeee maaii, li s-a urcat democratia la cap femeilor.

| GregHouse a răspuns:

Daca ar fi rece si m-ar ignora, fie as incerca sa vorbesc cu ea. Intre 4 ochi si-ntr-un mediu diferit de incinta scolii. Sa stiu ce se intampla. Daca ma refuza categoric, Dumnezeu sa-i dea sanatate, mie nu-mi mai trebuie happy Iar la alte fete nu obisnuiesc sa ma dau cand sunt cu una deja. Dar voi sunteti sau ati fost impreuna? Pentru ca daca nu sunteti poate sa se dea la cine doreste. Nu e etic, dar nici ilegal.

| GregHouse a răspuns:

Pai daca tu nu vrei sa fii cu el, de ce te intereseaza ce face si la cine se da? Continua sa-l refuzi si ignori.

| anonim_4396 explică (pentru GregHouse):

Pai vreau. il iubesc.dar nu vreau sa stau cu el din moment ce cred ca nu prea ma merita

| MarkusRay a răspuns:

Salut Anniiiiiii. Un baiat poate sa incerce odata sau de mai multe ori, depinde cat de mult o place pe fata respectiva. Totusi, daca ar fi dupa mine, eu nu as mai incerca decat dupa o vreme. Si mie personal imi place sa glumesc cu fetele dar asta nu inseamna ca doresc sa stau neaparat cu una din ele.

Si doar ca un sfat... nu fi mereu rece, inteleg ca indiferenta atrage dar nici sa exagerezi. Mai da-i cate un semn.

| anonim_4396 explică (pentru MarkusRay):

Multumesc pentru sfat. Dar sunt rece cu el pentru ca merita. Se da la o gramada si apoi vine si la mine. E ca si cum m.ar considera ca celelalte. Si el nu stiu daca glumea cu mine, cred ca vroia sa fim si impreuna. Mi.a zis acum ceva timp daca as vrea sa ne impacam si cand l.am refuzat a zis 'cum zici tu'. Acum cateva zile era ft gelos pe un prieten.