| 0IoAnA0 a întrebat:

Intrebare pentru baieti!happy In ziua de azi vad tot mai multe fufe sau pitipoance sau urate care sunt dupa ele cu o gramada de baieti! I don't want to see Si ma tot intreb si eu ce aveti voi baetii cu fetele astea? De cate ori vad asta ma intreb cu ce gresesc eu....si sa nu ma credeti mandria in persoana dar nu am consider nici o persoana prea uratalaughing. Preferati o fata super machiata de nu se mai vede naturaletea, cu haine super mulate, poate chiar urate si proaste in locul unor fete finute, naturale si destepte?thinkingstraight face (scuzati toate adjectivele urate dar asta e parerea meahappy )

Răspuns Câştigător
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Buna!

Personal, nici eu nu inteleg, poate oi fi eu mai prostanac.
Cel mai posibil e vorba farmecul personal (nu mai stiu cum ii zice, stiu ca era ceva cu sexap... si inca ceva pe acolo).

Mai conteaza si cat caracteru si personalitatea. Eu o sa ma raportez la ceva din ce am observat eu, o fata mereu va alege un baiat cu caracter, inedit, care stie sa o farmece indiferent de aspectul fizic (de cele mai multe ori), in defavoarea unui tip care arata bine, dar care e si el acolo (adica e rusinos, lipsit de caracter si personalitate si care nu ia atitudine).

Asta e din obervatiile mele si din faptul ca eu ma cam incadrez la al doilea tip (adica la fraier).

Faza cu fetele naturale, finute si detepte e si ea importanta, dar stii ca daca vezi o fata stilata, desteapta, finuta si inca cate calitati cam te intimidezi si o mare parte din barbati/baieti o sa zica ca nu e de nasul lor (aici am dreptate, dar exista si exceptii).
Majoritatea se baga pe tipul de pitipoanca, pentru ca se gandesc ca au mai multe sanse.

Stiu ca am scris mult, dar mai am putin.

Sa fim sinceri o fata finuta, naturala si destepta, o sa fie foarte selectiva si in nici un caz nu o sa aleaga de exemplu pe unu ca mine (eu fiind genul ala lipsit de personalitae si de alte calitati), o sa caute un tip alfa, care e mai greu de gasit.

Ca o idee pe langa subiect, am 16 ani si tot ce am scris reprezinta observatii personale.

P.S. Scuza-mi greselile de scriere!
P.S.S. Eu nu inteleg dragostea si toate ce vin la pachet cu ea (sunt mai ciudat), daca ai vreo obiectie sunt curios sa o citesc.

| 0IoAnA0 explică (pentru ZambetulNebuniei):

In primul rand Minor15 multumesc pentru parerea tahappy. Sa stii ca dupa cum gandesti si scrii nu pari un "fraier"...si sa stii ca nu sunt eu draguta pentru ca spun astahappy. Si cred ca ai dreptate in mare parte. Singura mea obiectie e ca eu personal nu ma uit mereu numai dupa baieti "alfa", ci imi plac si cei timizi pentru ca aceeia te iubesc mai mult de obicei!happy

16 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Baiat nu sunt,dar iti pot raspunde.
Cred.
Daca pui in fata unui copil o minge de fotbal de marca,din piele, ultimul model si una rosie, cu buline portocalii si galben fosforescent, pe care crezi ca o va alege?
Sa fii sigur/a ca pe cea tipator colorata, desi amandoua sunt acelasi lucru.
Prefera ce e mai evident, mai atragator la prima vedere si...mult mai ieftin!
Daca ar putea avea vreo 3-4 mingi din astea colorate,ar fi cei mai fericiti,nu conteaza ca le sparg,imediat pot fi inlocuite.
Cu timpul,vor creste,se vor maturiza si vor incepe sa inteleaga ce inseamna calitate,se vor simti jenati de mingea lor ieftina, vor incepe s-o uite aruncata prin colturi si o vor cauta pe cea originala, invidiind in taina toti fericitii posesori ai acestui articol rar.
Pana atunci, nu te mai supara si lasa-i sa se joace cu mingile lor colorate strident, unora le place atat de mult c-o fac toata viata.
Din fericire, nu sunt toti la fel!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pff...Trebuie sa stai o zi cu mine si cu gasca mea intr-un parc sa vezi cum ne luam de toate pitzipoancele si taraturile pamantului.
Mereu le zicem ca cine le-o descentrat asa tare de au mers de Johny Bravo.De unde au luat hainele alea, parca ar fi lenjeria mea pe care faceam cand eram mic si multe altele.
Urasc pitipoancele pentru simplul fapt ca sunt niste inculte, fitoase, nasoale si cu cel mai prost stil vestimentar din toti.Cel mai bine ar fi o fata normala care stie ce sa poarte, cand sa poarte.

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Pai prefer fata desteapta, finuta, eleganta, dar baietii se tin dupa bocciile alea pentru ca sunt usuratice, si vad "ce ii asteapta" din timp, dar fufele alea nu stii cat de curate sunt x_X.

| NewSummer2013 a răspuns:

1 Nu toate fetele care se machiaza si poarta haine mulate sunt fufe.

Aspectul nu conteaza si ce e in interior. "curvia" vine din interior, nu trebuie neaparat sa te ghidezi dupa un anumit stil de haine.

De exemplu la mine in liceu am vazut fete din acelea imbracate asa si sunt respectate de toti baietii, (sau altele imbracate modest, si trase si inpinse de toata lumea :-J )deci depinde de la caz la caz, la persoana la persoana, de caracterul fiecareia.

Si in plus, cred ca orce baiat ar vrea mai degraba sa aiba o prietena cu haine feminine, mulate, ingrijita, curata, cu tocuri etc, decat una cu hainele atarnande dupa ea/cu fundu cazut, toata ziua in tenisi, cu sfetere din alea cu gluga, etc :-J Sa fim seriosi...

+ ca decat una naturala 100% (nepensata, nenimic) arata...ok. Dar niciodata nu va avea aspectul acela angelic de papusa pe care si-l dau unele fete prin machiaj;)
http://www.the-bulgarian-insider.com/......0photo.gif

Dintr-un chip angelic cu un corp frumos, cu forme etc si una nepensata, nemachiata, nenimic cu hainele atarnade dupa ea (imbracata baieteste) voi cine credeti ca are mai mult succes?

2 Aspectul fizic n-are nici o legatura cu inteligenta. Am vazut fete foarte frumoase, cu un iq deosebit de dezvoltat, dar la fel si cu unu extrem de redus.

In acelasi timp fete extrem de urate, proaste de put sau altele cu o capacitate extraordinara.

In concluzie frumusetea, inteligenta si caracterul sunt 3 lucruri diferite.

| 0IoAnA0 explică (pentru NewSummer2013):

Secret2002 sa stii ca si tu ai mare dreptate, si nici eu nu sunt o fata "cu hainele atarnande dupa ea/cu fundu cazut, toata ziua in tenisi, cu sfetere din alea cu gluga, etc", ca sa te citez. Si eu ma ingrijesc si ma machiez pentru ca pentru varsta mea de 14 ani arat ca o fetita de 12, si de aceea mai imi dau si eu cu rimel sau cu un ruj dar atat! Oricum am inteles ce ai vrut tu sa zici si imi pare bine ca cineva de aici a expus si aceasta parte a ideii. Multumesc mult!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decat frumoasa si proasta mai bine urata si isteata

| EchipaGuessWho a răspuns (pentru anonim_4396):

Mordedor urata si desteapta? Nici un baiat nu ar merge la ea, dar eu cred ca cele mai bune sunt cele frumoase si destepte

| anonim_4396 a răspuns (pentru EchipaGuessWho):

dau pariu ca nu gasesti asa ceva

Pai sa stii ca am castigat caci pe cea pe care o plac eu e si desteapta si frumoasa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru EchipaGuessWho):

hai sa fi iubit si succes, dar la romani mai este o vorba. orice pasare isi lauda cuibulwinking

Mersi! P.S nu stiu vorbele astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sunt si pitipoance care arata bine, dupa care intoarce toata lumea capul, iar ele avand experienta stiu cum sa atraga un baiat ca sa ii faca portofelul mai incapator in buzunar.

| คlєxヅ a răspuns:

Ochii vad inima cere.

| Alina234 a răspuns:

Deci cred ca baietii nu prea le iau in serios pe acele fete mai detrabalate cu multa cosmetica etc. ele sunt doar un tel usor de atins.insa totusi cind ajuung la seriozitate precum casatoria mereu aleg fete fine placute naturale ...este demonstrat!

| VladdNaruto a răspuns:

Golanilor binenteles ca le plac fetele din enunturile tale. Mie unu imi plac fetele destepte(50%) frumoase (70%) si caracterul lor ( 60%). Eu daca as vedea o fata frumoasa(100%) si proasta(100%) si o alta fata frumoasa(50%) si desteapta(50-70%) as alege-o poate pe cea mai frumoasa, dar nu definitiv sti cum se spune,, Femeie de casa nu femeie care sa te ciuguleasca de bani " => exm: unei fete proasta si frumoasa poti sa faci ce vrei [daca te lasa] dar unei fete frumoasa[poate mai putin] dar si desteapta si cu un caracter educat te comporti altfel. Parerea mea este sa fi asa cum esti tu si nu cum vor altii! Cel care o sa te iubeasca o sa te iubeasca asa cum esti, nu pe tonele de machiaj sau bani multi! | sper ca t-am ajutat, scuze pentru greseli gramaticale dar m-am grabit.