Normal ca simt, atunci cand sunt "beton", dar acel lichid mai iese si in somn, sau la o vaga/minima excitatie, si atunci nu se simte!
Si nu prea curge, pentru ca apar 2-3 picaturi, destinate a unge=lubrifia glandul, pentru a usura penetrarea!
Eu cel putin simt placere absolut in toate pozitiile, si tot timpul actului! Dar daca tu, sau o fata nu simte placere, poate fi si pentru ca a inceput sexul fara a fi practicat Petting-ul, si organismul nu cunoaste=nu a invatat lectiile placerii sexuale!
Literatura de specialitate mentioneaza ca unele fete/femei se pot maturiza sexual in 2-3 saptamani, daca exista si suficienta afectiune si potrivire anatomica si dinamica, iar altele, cu anumite probleme, in 2-3 luni, sau chiar ani buni, pana, de regula ori se intampla "ceva". sau, schimba partenerul fiind profund nemultumite de calitatea trairilor intime, si cu putin noroc reusesc sa ajunga si ele sa simta ce trebuie!
Dar altele, niciodata, din pacate!, iar vina e a ambelor parti, din mai multe motive!
Atentie! Sexul nu e ca ciocolata, gata, cum ai bagat-o o in gura, genereaza placere! E valabil doar pentru cei maturi, senzuali si experimentati!
Incearca sa ii ceri un preludiu mai lung si mai divers, pana te lubrifiezi ca lumea, si simti ca esti fierbinte si il vrei in tine! Daca el va sti sa se poarte, va apare si placerea ta! Schimbati mai des pozitiile si nu va grabiti!
SuccessE!
Lichidul seminal se secreta din momentul inceperii erectiei pana dupa ejaculare. Nimeni nu-l simte in mod exact, el este pur si simplu acolo.
Nu este adevarat ca femeile simt placere numai in anumite momente si pozitii. In mod normal, femeile si barbatii simt placere pe toata durata actului sexual. Nu este normal sa nu simti placere in anumite pozitii, mai ales cum spui tu, in pozitia misionarului, care este de departe cea mai placuta pentru 90% din femei.
Nu, nu simţim nicio plăcere în timpul actului sexual, ori o scorbură, ori o femeie, tot aia-i. Cum să întrebi aşa ceva?! Probabil n-ai făcut niciodată sex că altfel nu-mi dau seama. Uită-te o dată în ochii partenerului când o faceţi şi să vezi ce-i sticlesc ochii!
E adevărat că depinde şi de parteneră dar depinde şi de poziţie.
Exemplu: Dacă o fac într-o poziţie din aia luată din cărţi cu cracii pe pereţi şi nu-ştiu-ce muşchi încordaţi nu-ştiu-cum... apoi numai de sex nu-mi mai arde şi sigur nu simt nicio plăcere.
Atât bărbaţii cât şi femeile au poziţii preferate şi e important să se găsească numitorul comun.
Oricum, mai depinde şi de libidoul din acel moment. Sunt dăţi în care se simte doar ea bine, dăţi în care mă simt doar eu bine şi dăţi în care avem orgasm simultan. Important e să se găsească echilibrul.
Salut!
@kongeriket nu ai citit bine intrebarea.stiu ca se simte placere, dar sunt unele pozitii in care de ex cea a misionarului nu simt nimic dar cand sunt deasupra simt placere.Ma gandeam ca o fi asa si la baieti sau ei simt tot timpul placere asta era nelamurirea mea
Iti dai seama ca simtit o placere... daca nu near place nu am mai face...
si nu conteaza atata de mult pozitia ...mai mult conteaza partenera, daca ti la ea si te excita asta e totul
Acel lichid noi baieti il simtim atunci cand curge dar il simti si cand vine cum ar fi ce raspunsuri idioate dau si normal ca simtim placere in timpul actului sexual dar nu mereu mai sunt si anumite pozitii eu vb despre mine nu stiu altii sper ca te-am lamurit
Ma sincer sa fiu chestia aia nu prea o simti de fiecare data cand curge adica daca suntem foarte excitati nu prea cred si nu stiu probabil ca da ne simtim bine in toate pozitiile nu stiu nu le-am incercat pe toate si nici nu cred ca as avea cum