Chiar imi pare rau ca ai cunoscut un asemenea baiat. E clar ca isi bate joc de tine. Parerea mea e sa nu mai continua asa. Am si eu o curiozitate...ce varsta ai?
O sa zic pe scurt.Isi bate joc de tine si te joaca cum vrea el.Esti o papusa iar el este papusarul
Sincer uita-l.se joaca cu tine. iti zic eu, cunosc genul asta de oameni..sunt baieti care fac pariu intre ei pe fete:stai sa vezi diseara ma culc cu ea maine ii zic ca am gasit pe altcineva si ca ea e o fraiera si peste cateva zile daca ma intorc la ea, e cea mai fericita din lume
sunt atatia baieti p lumea asta,, fii sigura ca ai sa mai iubesti, si va fi cineva care sa te merite. daca te iubea nu iti facea asta. poate 1 data si dupa iti simtea lipsa sa se fi intors la tine, dar nu mereu.
daca vrei sa te simti mai bine, desi nu imi plac razbunarile zii ca da vrei sa va impacati si dupa imediat, adica dupa 1-2 zile ii zici ca e un fraier ai gasit pe cinea mai bun si vrei sa te desparti de el.
nu ii arata doar partea ta ssensibila, greu cum e e mai bine sa ii arati ca de tine nu isi bate nimeni joc.
Fara mistouri, isi bate joc de tine. Se joaca cu tine fiindca vede ca tu pui botu. Esti inca usor influentabila dupa relatia asta si el profita de asta ca sa se distreze probabil. Daca face faze din astea inseamna ca i se rupe de tine. Sory. Asta e parerea mea.
Pai dupa parerea mea uita de el cauta pe altcineva care sati umple inima de dragoste si lasa-l pe ala pentru ca dupa parerea mea el este un om care nu stie ce vrea si nu are rost maiales dupa cum am inteles eu isi cam bate joc de sentimentele tale nul mai baga in seama.Cauta pe cineva care sa te faca intr-adevar fericita si sa te simti iubita.Multa bafta si noroc in dragoste.
Cred ca de asta ca esti proasta, baietii mereu se dau la proaste si fac misto de ele. felicitari! imi pare rau, dar ce sa-i faci, asa e lumea proasta, acolo prin Romania ceea proasta a voastra!
Ignora-l complet cateva zile/saptamani si vezi cum reactioaneaza. Daca te cauta din ce in ce mai des inseamna ca te iubeste, daca nu asta e viata, exista si alti baieti!
Succes!
Din cate se vede mesajul pe care l-ai primit de la ¨admirator¨ era sigur de la cineva din partea lui ca el sa vada daca tu ai sari la primul in brate dupa ce te desparti de el. Si el sigur isi cam bate joc de tine pentru ca tu te-ai expus in fata lui si stie ca il iubesti. El nu tine la tine daca iti face asa ceva..azi e alba, maine e neagra. Mai bine evita orice contact cu el si incearca sa gasesti pe cineva care sa tina la tine nu sa te duca cu zaharelul. Si o sa il vezi ca atunci o sa umble el dupa tine si o sa ii para rau
KatiMe27 întreabă: