Daca un baiat te iubeste cu adevarat te asteapta pana cand te simti pregatita, daca nu poti sa-i spui de acum pa!
Depinde de cat de tare iubesc fata aia. Daca sunt indragostit, mai putin imi pasa de sex, dar daca nu sunt indragostit, nu stiu cat as sta dupa fundul ei!
Intrebarea ta este mult prea subiectiva. asta. chestiunea asta, destul de delicata, difera de la caz la caz... unii asteapta, in speranta ca se va intampla vreodata ( si nu o iubesc pe ea), altii nu asteapta si se duc in alte parti pentru a-si satisface poftele, dar sunt indragostiti lulea de ea si poate chiar o iubesc, depinde si de varsta ambilor parteneri... numai bine
Pentru siegfried, lik3boss:
Daca ati vrut sa ma luati la misto sau sa faceti o gluma, sa stiti ca a mers: eu am ras, nu m-am suparat! Dar pe alti utilizatori i-ar deranja aceste comentarii. Deci, aveti grija ce faceti pe viitor, sa nu raniti oameni!
Buna Alexandra, asa ma cheama si pe mine . Frumos nume.
Deci. "Iubirea" pentru un baiat/barbat este doar un sentiment. Acel baiat/barbat poate astepta o fata in functie de cum tine la ea si cat de mult o iubeste. Daca un baiat care se gandeste doar la "Sex" acela o va insela, deoarece nu vor mai mult de o aventura. Dar daca un baiat care stie sa iubeasca si sa pretuiasca ce are langa el. Acela o poate astepta si 2 ani. Ti-am zis in functie de cum o iubeste. Funda?:*
Scumpa mea, un baiat indragostit e asemeni unei fete indragostite, poate sa astepte cat e nevoie si ti`o spun din experienta.
anonim_4396 întreabă:
deny_1602 întreabă: