| lulu_2700 a întrebat:

Intrebare pentru baieti.Sani mici si rotunzi vs sani mari si putin lasati? Picioare lungi vs picioare scurte? Ce alegeti?

18 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sani mari si putin lasati (dar putin sa fie!) decat mici, la picioare nu am preferinte. Picioare sa fie. Epilate.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Pot sa raspund si eu? Sani mici si rotunzi si picioare lungi. Dar... gusturile nu se discuta.

cami
| cami a răspuns:

Hai mai, ca raspundem si noi, fetele laughing
1. picioare lungi-normal, iar la sani... difera de la baiat la baiat. ufff preferintele astea.

| cossmy a răspuns:

Nu foarte mari, rotunzi si sexy si picioare lungi

| Psihoyounger a răspuns:

Nu conteaza, sa fie ea sincera,, sa ma iubeasca si sa o iubescbig grin

Psihoyounger

| pepe a răspuns:

Rotunzi şi mari - picioare lungi.

| sorin a răspuns:

Sa fie tepeni)))

| deleuandrei a răspuns:

Sini mari si putin lasati. dar daca nu prea are sini fata dar de frumoasa e frumoasa atunce ce trebuie sa facem? cum este asa vom merge in continuare caci dumnezeu a dat la toti diferit

| julliano a răspuns:

Medii si rotunzi, medii, adica taman pana la limita la care incep sa se lase happy Si long legs big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sani mici si rotunzi picioare lungi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sani mari si rotunzi si picioare lungi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi micute si jucause:X sa nu fie lasate in jos...depinde! exista pere si mere:X... merele sunt fainebatting eyelashes) parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sani sa fie mici si rotunzi... weackhs, aia mari si lasati cine stie cum is, iar mari, sa nu fie prea mari, iar picioare, sa fie mari si epilate, iar curul de asemenea sa fie ceva mai mare decat sani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sani medii ritunzi si inclinati in fata si picioare suptiri si sexi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sani medii si excitanti si si ea sa fie provocatoare

| el3ctronizenT a răspuns:

Sani maricei big grin
picioare normalehee hee

| lucian_5342 a răspuns:

Da. aleg o femeie care sa se miste bine in pat .sa ma sarute. sa -mi placa. nu conteaza cum sunt sanii. ci conteza daca este in armonie cu mine. si daca o simt cu mine. daca ai pe cineva care tine la tine... daca faci sex cu cineva care te vrea numai pentru sex atunci trebuie sa faci alte chestii pe care cred ca le stii. sau daca nu le stii ar fi bine sa nu trebuiasca sa le inveti. poate ti-ar place. sau poate ar trebui sa le faci fara sa-ti placa. si atunci nu ar mai fi bine. poate ar trebui sa incerci o data. ca sa stii ce iti place. dar sa o faci cu cineva la care tii. si mai important. care tine la tine!

| georgy89 a răspuns:

Gusturile nu se discuta... raspund si eu - sani mici si rotunzi si picioare lungi