Sa fim seriosi... nu prea conteaza inaltimea sau diferenta de varsta intr-o relatie. Daca aceste doua lucruri au o importanta atat de mare in relatia voastra atunci este clar ca nu va fi una de durata. Nu m-ar deranja sa fie mai mare ca mine nici ca inaltime nici ca varsta, cu toate ca eu prefer fetele mai micute de statura pentru ca sunt mai dragalase, dar de varste apropiate de-a mea.
Nu m-ar deranja sa fiu mai inalta ca el dar m-ar deranja sa fiu mai mare la ani ca el
Buna.La varsta nu m-ar deranja, deoarece stiu multi soti care sunt mult mai mici decat sotiile lor, si nici eu nu m-as rusina.La inaltime, probabil pentru ca arata putin excentric o fata mai inalta decat un baiat.Dar daca nu este o diferenta mare, nu mi-ar fi rusine.
Mar incomoda putin sa fiu mai inalta ca el da se poate trece peste, insa mar deranja la ani sa fiu mai mare, ori de aceeasi varsta ori mai mica
Ca fata m-ar deranja sa fiu mai inalta, deoarece nu da bine. Ca ani pot sa fiu dar la inaltime nu. Poate el sa fie mai inalt.
Ca varsta, nu m-ar deranja. Doar sa nu fie diferenta foarte mare.
Ca inaltime, da, ma deranjeaza. Eu am 1.62, deci un baiat care ar fi mai mic de inaltime decat mine, e cam handi, sincer. Daca as fi fost vreo prajina de 1.90 m-as fi impacat cu ideea ca nu pot gasi un baiat la fel de inalt.
Is de aceeasi parere cu tine, si eu am tot 1, 62 si nu cred ca as gasi un baiat mai mic de inaltime
Tocmai ca am intalnit un baiat mai mic decat mine (pana la umarul meu) si era horror
...naspaa... poate provine dintr-o familie de pitici
Since m-ar deranja putin daca el ar avea 1.50 si eu 1.75 !
Dar daca ar fi cu putin mai scund ca mine un e nimic, si inalt nu are nimic .
Pe mine ca baiat m-ar deranja daca ar fi mai inalta prietena mea ca mine ca inaltime dar nu m-ar deranja la ani.
Da, pe mine m-ar deranja ca baiatul sa fie mai scund ca mine. Si desi se spune ca dragostea nu are varsta, conteaza si asta! Acum depinde de diferenta, 1 an as zice ca e ok, dar sa fie mai mic cu mai multi ani nu, deoarece difera mentalitatea fiecaruia, mai ales ca fetele se maturizeaza mult mai repede decat baietii, acestea fiind cu 4 ani mai mature decat baietii conform unor studii realizate
Sincer ca baiat m-ar deranja sa fiu mai mic la inaltime sau la ani!
Probabil m-as simti prost atunci cand am merge impreuna pe strada si ea ar fi mai inalta!
Ca ani nu e neaparat o problema daca diferenta e mica si baiatul e matur!
Fosta mea relatie a fost cand ea era mai mare ca mine ca ani si actuala mea relatie este cand ea este mai mare ca mine ca si statura, cred ca intelegi ca vreau sa zic ca nu conteaza absolut deloc.
M ar deranja ca eu sa fiu mai inalta ca el. La ani pentru mine nu prea conteazaa.
Pai sincera sa fiu mie mi-ar placea ca baiatul sa fie mai inalt decat fata. FUNDA?
vladeraser3 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: