Deja vorbeam cu un baiat care mi se parea destul de dragut si absolut nu in liga mea. nu credeam ca se va uita vreodata la o fata ca mine!, in 8 iulie am mers la baile felix, (i-am spus, stia unde merg ) si a aparut si el pe acolo :O O.o, eram cazati la acelasi hotel si seara ma invitat sa iesim intr-un parc care era aproape de hotel :X, am acceptat, pe la 9.30 seara bate la mine la usa :X, il invit sa intre, mai trebuia sa astepte inca dupa mine ca sa-mi caut o bluza cu maneca lunga, ca se facuse deja mai frig afara , bun am iesit, ne-am indreptat spre parculetz cand dam de o strada neiluminata si eu am auzit un caine latrand la care zic eu ca nu-mi plac cainii si mi frica de ei!, el m-a luat in brate si am mers tot asa, apoi imi zice ca sunt foarte frumoasa! :X:X bun am ajuns in parc si ne-am ales o bancutza ne-am asezat pe ea si acolo am si ramas pentru cateva ore , bun deci ne-am asezat pe banca si ne-am pus umar la umar , lui nu ii placea si m-a luat oar in brate :X:X, apoi au urmat ceva discutii mai haioase si trecea timpul pana cand mi-a dat un sarut pe frunte :X, eu nu am reactionat, apoi a mai urmat un satut pe frunte si eu tot nu am reactionat , si am ajuns sa stau cu fruntea mea pe obrazut lui (sper sa intelegi ) asa apoi m-a sarutat iar, eu am ridicat capul si eram nas in nas :X:X. si imi zice (nu o sa uit niciodata caldura din vocea sa, si cum soptea :X ) "da-mi gurita ta" si ne-am sarutat, a fost asa intens incat nici nu am observat ca m-am ridicat in genunchi pe banca el imi invelea cu mainile sale fine fata iar eu il tzineam de ceafa a fost primul meu sarut :X si a fost incredibil. nu-ti pot spune ce am simtit cu adevarat dar a fost minunat :X si alt "partener" mai bun decat el, sigur nu puteam gasi (inca suntem impreuna :X)
Primul sarut din dragoste a fost ceva magic mergeam spre casa si acel baiat ma conducea. in scara s-a oprit si se uita la mine dupa cateva secunde eram lipita de perete, becul s-a stins iar eu am inceput sa ma rusinez dar m-am mai calmat cand i-am simtit buzele moi si calde apropiinduse de ale mele. a fost ceva scurt dar care ma ametit de-a binelea debia puteam sa mai stau pe picioare. simteam ca plutesc
Primul sarut? In afara de faptul ca a fost plin de fluturasi in stomac, a mai fost si amuzant. Dupa o prima tentativa de sarut din partea baiatului cand, din pacate, a reusit sa se sprijine cu mana de soneria vecinilor, a trebuit sa fugim repede, altfel trebuia sa dam socoteala bunilor mei vecini. Si-apoi s-a intamplat: m-a cuprins in brate si am simtit ca-mi atingea buzele. Cred ca ma-nrosisem toata, dar brusc incepuse sa-mi placa acel gust dulceag... N-a durat mult, tocmai pentru ca inima mi-o luase rau de tot din loc, insa apoi s-a terminat cu o strangere in brate care efectiv m-a topit si m-a lasat fara replica.
Iar atunci cand am ajuns acasa tremuram si m-am oprit in fata oglinzii si ma minunam ca buzele mi-au ramas la fel si ca obrajii erau mai ceva ca doi bujori . Cred ca daca era posibil nu m-as mai fi spalat in veci pe dinti. )
Primul meu sarut...a fost incredibil.Eu si acel baiat ne cunosteam de mult timp.Si,aveam 18 ani(am mai avut un sarut doar ca nu voiam sa mi l amintesc asa ca ti l am scris pe acesta). Inca sunt cu el; Sa ti povestesc:Eram pe afara cu prietenii mei, inclusiv el; dupa ce au plecat toti, noi am ramas si ne am asezat pe o banca dintr-un parc din apropiere.Ne-am jucat de-a prinselea printre pomii infloriti(am uitat sa mentionez ca era ora 22:00).Dupa m-am impiedicat si era sa cad, dar el fiind chiar in spatele meu, m-a prins si am cazut amandoi; eu m-am pierdut cu firea si i am spus ca il iubesc(in lacrimi de emotii si fericire)apoi el a spus:"Vreau sa fi a mea pentru totdeauna!"Eu plangeam pe pieptul lui cand mi-a ridicat fata cu o mana si mi-a spus:"Si eu te iubesc!"Apoi mi-a pus mana pe obraz, mi-a mangaiat buzele, si si a pus cealalta mana pe spatele meu, i ar apoi m-a sarutat 20 de secunde dupa care s-a oprit si eu, l-am mai sarutat in continuare, apoi am mers acasa unde; m-a lipit de peretele casei si eu i am spus:"Ce faci?" si el mi-a spus:"Nu mai spune nimic, doar inchide ochii!".I am inchis, i ar eu i am simtit buzele moi si calde; dupa m-a sarutat cu limba timp de vreo 5 minute.Nu puteam sa ma misc mai ales ca aceeasi vorba imi revenea mereu:"Vreau sa fi a mea!".In acea zi am murit si am inviat de o mie de ori.Si acum imi mai face treburi din acestea, micutul de el...il iubesc din toata inima mea.Acum locuim impeuna fericiti!
ashley26pink întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nov întreabă: