Buna! Ai o problema pe care ar trebui sa o discuti cu sotul tau. Din moment ce te intrebi asta inseamna ca increderea ta in el se cam clatina. Daca ai avea incredere in el nu te-ai intreba daca nu cumva afirma ca te place asa cum esti doar sa te simti tu bine. Comunica cu el si spune-i ce simti.
Ar trebui să fii dobitoc să te desparți de cineva pentru niște vergeturi ) ai adus pe lume un copil și încă ai mentalitatea asta de adolescentă de 14 ani?
Se poate afirma fara frica, ca in cazul expres al sotilor, ''optica'' lor in aceasta privinta este complet schimbata in comparatie cu optica pe care o are iubitul in privinta formelor sau a aspectului general pe care o ''etaleaza'' prietena sau iubita sa. In calitatea ta de sotie, NU prea mai ai motive sa fii prea ingrijorata. Multa sanatate!
Nu m-ar deranja, mai ales in urma nasterii (daca e al meu).
Nu sunt nici eu perfect.
"Voi ati mai sta cu iubita/soția voastră daca ar avea multe vergeturi?"
Nu. O duc direct la notar. Motivul divortului: "pai are acolo dungulitele alea, cah... nu credeam ca poate fi asa".
Dacă as avea o iubita, normal ca as mai sta cu ea. Nu mai contează asa mult aspectul fizic pentru mine.
Dacă nu sunt exagerate, probabil ca niciun bărbat nu ar avea o problema. Trebuie doar sa fi întreg la minte, nu perfecționist, ca sa poți ignora aspectul asta
O relatie serioasa si mai ales una de familie are mult mai multe "lanturi" care va unesc si radacini mult mai adanci ca niste vergeturi.
Ce poate schimba situatia in timp, mai degraba, este atitudinea ta de a nu te accepta pe tine insati, atitudine pe care o reflecti si cu timpul persoanele din jurul tau - in cazul asta sotul - o va "prelua".
Crede-ma, chiar nu sunt niste vergeturi care il vor distanta de tine.
Problema nu e dacă-i place lui sau nu ci problema e la tine. Tu nu te placi cu vergeturi și ți se pare imposibil că ar putea să te placă cineva așa și de-aia nu accepți faptul că el îți spune adevărul.
Nimeni nu-i perfect, cu vergeturi sau fără eu nu voi renunta niciodată la iubirea mea
Nu, nu m-ar deranja daca as avea o iubita care sa aiba vergeturi, tot as sta cu ea.
O seara buna.
Nu m-ar deranja.
La inceput ne atrage fizicul, e normal. Insa cu timpul, deodata ce faci un pas spre casatorie, inseamna ca iubim persoana respectiva pentru ceea ce este ea nu pentru cum arata. Pe mine m-ar atrage mereu femeia pe care o iubesc.