Pentru multi nu sanii si fundu conteaza prea mult. Pentru altii, numa asta conteaza
Pentru mine nu conteaza sanii si fundu :d daca e frumoasa la fata, de treaba, ai ce sa vorbesti cu ea, are incredere in tine e perfect. de ce mereu fetele cred ca daca nu au fund bombat sau sani mari nu o sa le placa nimeni
Hai ca-mi vine sa rad.
Baieti normali ( adica nu cocalari, si smecherasi din ziua de azi ) iubesc o fata nu pentru ca are fundul bombat si sanii mari, si pentru ce e ea.
Sa inteleg ca u esti complexata de chestia asta, e rau de tine ca ai ajuns sa pui asemenea intrebari.
nu conteaza in ce fel arati, conteaza ce ai in capatana(cel putin asta e parerea mea)
Bay.nu inteleg chestia asta cu sanii si cu fundul...ok.sa fie cat de cat acceptabile.dar ce, stay cu ea doar ca sa te ****? ce draq
Desigur ca mi-ar placea. Cum am mai raspuns si altcuiva pentru mine la o fata aspectul exterior conteaza in proportie de 30-35 % iar restul de 65-70% aspectul interior.Degeaba o fata este "super buna"(90-60-90) si nu are nimica in cap.
Nu sunt complexata dar chestia asta vine din partea voastra, a baietilor nicidecum a noastra.sunt multumita de cum arat dar cum spuneam am fost doar curioasa
Da, normal ...Nu conteaza daca ai sau nu sanii si fundul mare.conteaza sa arati bine la fata si in plus de asta sa fie de treaba, si sa o iubesc pentru ce este.Intelegi tu ce vreau sa zic
adynna_8265 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: