Cu tine? da clar e o f naspa pentru ca si tu esti in aceasta poveste iar pe tine tea exclus total.:-J daca cu altul tot nasol practic a tinut un secret deci nu e ok oricum clar mas supara si as evitao vreo 3 4 zile ca data vitoare sa nu o mai faca
Da, m-as supara, daca copilul ar fi fost al meu, mi-ar trece supararea, desi nu as mai avea incredere prea mare in ea
iar daca copilul n-ar fi al meu...ei bine...ne-am despartii
desi, daca a facut avrt fara sa-mi spuna, copilu acela poate sau nu sa fi fost al meu
Nu as apleca capul si as zice bravo iubita sa mai faci... Cum sa faca avort sa omoare un sufletel mic care peste ani va striga mama, daca a facut aceasta greseala sa-l creasca, un copil e o responsabilitate mare si un risc enorm daca nu ai ce sa-i pui pe masa nu te doare sufletu?
Imi permit sa raspund si eu...
Daca nu vroia sa ramana insarcinata se proteja. Daca nu s-a protejat si a ramas insarcinata NORMAL ar fi sa-l instiinteze si pe respectivul tata daca nu are nimic de ascuns.
O seara buna!
Daca prietena mea ar fi insarcinata din cauza mea pai cred ca as sari in sus de fericire daca nu mi-ar spune si doar s-ar duce sa faca avort...In schimb daca-i cu altu...e cam naspa
Iti spun eu, daca acea fata a ramas insarcinata si vrea avort inseamna ca e cam prostuta, daca nu cumva proasta. ori vrei copil ori avortezi? Nu vrei copil foloseste prezervativu sau vrei sa omori vieti nevinovate?
Depinde cu cine a ramas insarcinata! daca a ramas cu mine nu e nici o problema, dar dc nu mi-a spus, inseamna ca ascunde ceva!
Emma6 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: