In primul rand eu nu as face sex cu o minora si 2º rand m-ar deranja daca prietena mea vrea sa facem sex doar in acea pozitie e mai bine sa faci in diferite posturi.
Fata care are 13 ani si si- trage de la varsta asta e prosta. Trage singur/a concluziile din asta. ^_^
Salutare.
Sincer nu stiu cum sa iti raspund la intrebarea asta, decat daca iti spun cum as proceda eu.
Nu as face sex cu ea deloc, pentru ca varsta ei de 13 e una total inacdevata pentru a intretine o relatie sexuala, motive find multe, unul dintre ele este ca corpul ei este nedezvoltat la fel ca si psihicul ei si o relatie sexuala la o asemenea varsta ar avea un efect negativ asupra ei in timp.
Dar stiu ca indiferent ce as zice eu tot veti proceda cum doriti voi si mai stiu ca si daca tu nu vei intretine o relatie sexuala cu ea, va gasi un alt partener pentru ca pentru multe dintre fetele din ziua de astazi a face sexul la varste fragede e ceva la moda si o fac mecani doar pentru a fi facut fara sa aiba vreun sentiment pentru o persoana.
Si acum ca sa revin la intrebarea ta initiala, ca sa ii propui de alta pozitie sexuala intrebo intainte de ce vrea neparat in pozitia aceasta, poata ca ii e frica ca o alta pozitie i-ar putea cauza neplaceri, daca acela e cazul ii poti spune ca sunt alte pozitii care sunt si mai comfortabile pentru ea, intra pe aceasta pagina sa vezi diferite pozitii si avantajele lor http://www.pravaliata.ro/poziti-sexuale.htm
)) nu stiu daca sa fiu uimita sau sa rad:-| la 13 ani? inseamna ca vrea sa-si aleaga de pe acum meseria pentru viitor:-| [c***a]
M-ar deranja gandul ca fata are doar 13 ani, fara buletin si deja ne gandim la pozitii sexuale...
Pai poate e obosita cand face sex si de aceea.incearca sa faci dimineata si altceva. sex la 13 ani?
Emma6 întreabă: