anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baieti : Va plac fetele care se lasa greu de cucerit? happy Va fac sa le vreti mai mult, sau sa "le dati naibii?"

Răspuns Câştigător
| Zuzu6235 a răspuns:

Pai, e ok sa fie putin mai greu de cucerit, insa sa nu intreaca masura sau sa fie inabordabila. stii cum se spune. cele inabordabile raman neabordatewinking la polul opus, una care "cade" usor devine de cele mai multe ori o femeie usoara. desigur nu zic ca asa e regula. daca stai la o masa si vine un tip si intra in vb cu tine nu inseamna sa faci pe interesanta, dar nici sa sari cu nr de tel si id-ul de mess din prima laughing

10 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca nu da interes, le dau naibii.
Daca dau cat de cat interes, atunci imi plac ca se lasa mai greu ca vad ca-s cu capul pe umeri.

| JoshuaNNN a răspuns:

Mie nu-mi plac, nu stiu de ce chestia asta imi lasa o impresie de "figuri", asta e parerea mea.

| Awesom a răspuns:

Pai eu stau un timp pe urmele lor sa vad ce le poate capul daca vad ca o sa continue in prostia lor de inabordabile le trimit in bratele altora cu mai multa rabdare.

| Cosmin1I a răspuns:

Prefer fetele care se lasa mai greu dar intr-o oarecare masura.Imi place sa le descoper pas cu pas, sa dea de inteles macar putin ca vor sa fie descoperite.

| cristi62 a răspuns:

Depinde de contextbig grin

| Horia1313 a răspuns:

Frumoasa intrebarebig grin.Pai in primul rand nu trebuie sa te lasi usor cucerita de un baiat deoarece nu sti daca intr-adevar de iubesti sau sta cu tine pentru fizicul tau.Si eu am avut un caz cand am muncit 3 sapt dupa o fata dar dupa ce am avut'o crede-ma ca am iubit-o foarte mult.Deci nu pot imi plac cele care se lasa greu cucerite

| ChuckNorris42 a răspuns:

E o limita foarte fina aici... E bine ca o fata sa se lase greu ca ai un sentiment placut de victorie dupa ce e a ta. Dar daca se lasa prea greu atunci iti poate lasa impresia ca pur si simplu nu te place. Adunci le,, dai naibii" cum zici tu tongue

| Ciocanciprian12 a răspuns:

Poi depinde daca te baga in seama si da semne ca te place si vrea dovezi mai clare ..aduci te face sa le vrei mai mult dar daca are fite si nu te baga in seama le dau naibi laughing

| diegutzu a răspuns:

Depinde genul de baiat daca e rusinos o sa creada ca nu-l placi deloc dar daca e mai tupeist de felul lui o sa te placa si mai mult cand te va cuceri numa nu te lasa tare tare greu k?

| Viorel_Dane_1984 a răspuns:

Nu nu plac fetele fi-toase

Întrebări similare