| Anonima22042020 a întrebat:

Întrebare pentru băieți. Va plac mai mult fetele mai îndrăznețe care preiau inițiativa unui flirt sau a unui sărut sau fetele timide? Și ce anume înțelegeți prin a fi îndrăzneața? Adică ce caracteristici pozitive ar avea o fata îndrăzneața astfel încât sa atragă atenția sau pur și simplu sa o facă sa fie plăcută de băieți?

7 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Indiferent, cate putin (sau mai mult) din fiecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca e îndrăzneață denotă încredere, deci sta ok la acest capitol si cel puțin mie mi se pare atrăgător. prefer fetele îndrăznețe fiindcă eu sunt timid in unele cazuri

| Nemessys a răspuns:

Timida? bleax...

prin fata indrazneata se intelege fata curajoasa si face ce vrea fara sa-i pese de posibile faile-uri. Cand le auzi pe unele,, vai. as vrea sa ma bag in seama cu baiatul X dar nu vreau sa o fac ca sa nu par disperata", mie mi se face rau. E cel mai prost mod de gandire.

| Marius22222222222 a răspuns:

Dacă o fata e prea îndrăzneață cu mine de la început nu e chiar ok.pentru ca asa poate fi si cu altul in acelasi timp.asta doar in cazul unei relatii zic

| mgtow a răspuns:

Sa zica verde in fata hai sa ne facem de cap nu asteptari de vanatoare ca pe vremuri

| goromajima a răspuns:

Imi plac femeile care imi dau cu tigaia in cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aș vrea un mix intre cele doua extreme

Îndrăzneață aș putea-o considera și dacă ar veni să mă bage în seamă laughing