E simplu toți fug de virgine asta e un lucru sigur în afară de faptul că sunt greu de băgat în pat și nervii pe care ții face. Cei care nu fug ori sunt băieți serioși care așteaptă și care vor ceva serios, și aceeia or să primească de toate în pat, ori proști care le ademenesc și le transformă în curvele lor, adică le dezvirginează le părăsesc și alea rămân în limbă după respectivul ( acesta e cel ma ides întâlnit caz ).
Un barbat cu capul pe umeri care vrea sex va apela la o fată care nu e virgină și tot la fel va încerca o relație bazată pe sex fără sentimente reciproce cu cu respectiva persoană.
Personal până la relația din momentul de față, na stabilă de lungă durată, nu am avut virgine le-am evitat exact din cauza aceasta să nu se atașeze de mine iar la capitolul sex am cautat întotdeauna o partidă fără obligații cum spuneam mai sus.
Când am ales să fac pasul acesta de a mă așeza la locul meu, într-o relație stabilă am ales o virgină, pe care am adorat-o și o ador.
Pe scurt : Mi-a plăcut virgina mea.
Nici virgina, nici folosita excesiv.Adica, dezvirginarea este neplacuta, dar curvia...
Virginele,nu doar pentru ca sunt mai. timide cand vine vorba de relatii sexuale ci si pentru..placerile pe care ti le ofera
Pufuletica98 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: