| diana_9675 a întrebat:

Intrebare pentru baieti... Va simtiti mai bine daca faceti o fata fara sani sa se simta nasol? Am observat ca aproape totii baietii fac asta. Sa va zic o chestie. Daca o fata la varsta de 16 ani este ff putin dezvoltata si este slaba, pe la 30 de ani, nici nu o sa va dati seama cati ani are. Mama la varsta de 16 ani nu a avut deloc deloc sani... era plata iar acum are 36 de ani si prietenii mei spun ca ea are vreo 25-26. Serios cand faceti ceva aveti grija sa nu faceti pe cineva sa se simta aiurea. Eu trec prin asta zi de zi si am ajuns la concluzia ca toti baietii sunt la felno talking

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Complect grsit Nu toti baieti sunt la fel Un om cu bun sit si educat nu va rade niciodata de nimenea indiferent cum arata persoana respectiva Deacea nu trebuie sa bagi in seama pe cineva care are acest nivel ai grija de tine iar faptul ca nu ai nu stiu ce inaltime sau nu ai nu stiu cum parul sau culoarea nu ai nici o vina asta nu este greseala ta asa te-ai nascut Si fiecare dintre noi isi duce crucea Asa ca vi feriicita cu sau fara sani Lumea este rea si la o adica nu te ajuta nimeni Cu asta termin nu conteaza cat ai pieptul conteaza ce suflet ai si daca cineva te iubeste nu te iubeste pentru piept te iubeste pentru omenia ta Capul sus si sa fi fericita si iubita cu adevarat Te pup Pa

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu ma intereseaza cum arati tu sau mama ta ce-i drept!

Dar sincer, nu inteleg ce prieteni/amici ai tu de se iau de tine pe chestia asta!

| User a răspuns:

Da. ne simtim foarte binedevil

| dydy22 a răspuns:

Mai nu toti sunt la fel, eu nu am nimic cu fetele fara sani, comnteaza sufletul si nu ambalajul

| marla a răspuns:

Ce adica din caua ca nu stiu cine te face sa te simti aiurea ii faci pe toti baietii la fe? aaa. ireal, si de ce ai scrie aici asta, de ce nu le-ai zice lor? assa direct ce crezi si ce stii. desigur ca oamenii se dezvolta diferit, e si normal.

Si de ce ma rog te-ar face sa te simti aiurea, tie ce nu tii totuna de cei din jur si de ce spun ei? eu mai intseleg nu stiu o prietena sats zica ceva, dar asa. trece peste asta si fie-ti totuna... si nu trebuie sa zici ca toti baietii sunt la fel, dupa asa o caracterizare se poate de zis si despre femei la fel. dar nue deloc asa. deloc chair daca sint unele caracteristici de diferentiare la un barbat si o femeie...

bafta =)

| Catalion a răspuns:

Eu personal nu am ras vreodata de vreo fata ca ar avea sau nu sanii mici.

| jony a răspuns:

Buna ziua, stai linistita Diana, baietii aia despre care zici tu ca rade, glumeste cu tine si chiar te place, normal ca daca le da-i atentie ei o sa continue subiectul asta mult si bine, pentru ca le place sa te enerveze ca le esti simpatica, eu iti zic ca asa am facut si eu cu prietenii pentru ca era prea tare tipa, eu unu sunt sigur ca esti prea simpatica de asta se baga cu tine in seama. Succese!happywinking

| copilu a răspuns:

Buna nu cred ca facand pe cineva sa se simta prost. esti tu mai destept. sI apropo nu sanii fac tot la o femeie. poate nu toti barbatii se uita doar la fund si sani.

| diana_9675 explică:

Oo vai baru si vrei sa spui ca u esti diferit... pai probabil ai 30+ ani... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeti ca suntem niste primate toti si ne lasam comandati de o pereche de sani? laughing)

nu trebuie sa te simti aiurea... atat ii duce mintea... si este adevarat ca multe fete se dezvolta mai tarziu... alea sunt cele mai cautate smug