| KeepCalm a întrebat:

Intrebare pentru baieti.Virgine Vs. Versate! Ce preferati? De ce?

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Draga mea, eu prefer una pe care sa o iubesc si sa ma iubeasca!

10 răspunsuri:
| Damian a răspuns:

Nici-nici virginele se pregatesc prea greu, versatele sunt galeti

| cristi202 a răspuns:

Daca alegi o versata, poate ai ceva calitatehappy, insa niciodata nu vei putea spune ca ai luat-o de la inceput ( una versata nu va mai putea fi niciodata virgina). In schimb, daca alegi o virgina, ai si frumusetea unui inceput, chiar daca e mai slab, dar pe parcurs, va deveni si ea versata. Deci le vei avea pe amindoua. In timp. Deci, cel mai bine e sa fie virgina. Daca si tu esti, atunci e perfect!

| bOse a răspuns:

Versate?

Prefer "printese, haladite, manglerite"

| Eddy_7914 a răspuns:

Pai vezi ca nici nu tu nu ai pus intrebarea corecta. ce alegem pentru ce?! Sa o iau de nevasta in puii mei, sau pentru o relatie oarecare, sau aventura de o noapte? Cine oare va zis voua ca versatele sunt "galeti"?!

| Marius_7427 a răspuns:

Salut Parere mea ar fi o fata care sa ma iubeasca si sa o iubesc si eu si mi-ar place o virgina happy cu toate ca se pregateste mai greu dar nu asta conteaza conteaza sa te intelegi...

| cosminbacau a răspuns:

Eu nu mai am cum sa mai aleg. Dar daca as avea cum, as alege o virgina versata. E strict legat de sex raspunsul. Asa si trebuia?

| clauu a răspuns:

Virgine, clar

| victorrdg a răspuns:

Nu imi mai trebuie virgina ca dureaza prea mult pana o faci versatalaughing asa ca mai bine versata direct(sunt de fel mai leneslaughing

| Klax187_2507 a răspuns:

Eu nu mai sunt in ipostaza de a alege(am gasit deja)dar daca ar trebui sa aleg, as alege o fata virgina.De ce? Pentru ca nu as avea incredere in cineva care s-a oferit altcuiva pana la sex(fara nici o exceptie, exemplu : nu a stiut ce face, a fost drogata rolling on the floor sau mai stiu eu ce).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virgina sa o faca versatalove strucklaughing

Întrebări similare