Daca alegi o versata, poate ai ceva calitate, insa niciodata nu vei putea spune ca ai luat-o de la inceput ( una versata nu va mai putea fi niciodata virgina). In schimb, daca alegi o virgina, ai si frumusetea unui inceput, chiar daca e mai slab, dar pe parcurs, va deveni si ea versata. Deci le vei avea pe amindoua. In timp. Deci, cel mai bine e sa fie virgina. Daca si tu esti, atunci e perfect!
Pai vezi ca nici nu tu nu ai pus intrebarea corecta. ce alegem pentru ce?! Sa o iau de nevasta in puii mei, sau pentru o relatie oarecare, sau aventura de o noapte? Cine oare va zis voua ca versatele sunt "galeti"?!
Salut Parere mea ar fi o fata care sa ma iubeasca si sa o iubesc si eu si mi-ar place o virgina cu toate ca se pregateste mai greu dar nu asta conteaza conteaza sa te intelegi...
Eu nu mai am cum sa mai aleg. Dar daca as avea cum, as alege o virgina versata. E strict legat de sex raspunsul. Asa si trebuia?
Nu imi mai trebuie virgina ca dureaza prea mult pana o faci versata asa ca mai bine versata direct(sunt de fel mai lenes
Eu nu mai sunt in ipostaza de a alege(am gasit deja)dar daca ar trebui sa aleg, as alege o fata virgina.De ce? Pentru ca nu as avea incredere in cineva care s-a oferit altcuiva pana la sex(fara nici o exceptie, exemplu : nu a stiut ce face, a fost drogata sau mai stiu eu ce).
AlleAlexandraAlexutza21 întreabă: