Prefera o fata virgina, pentru ca stiu ca a fost doar a lor si se asigura ca astfel nu vor fi uitati niciodata pentru ca "prima data" nu se uita.
Depinde si ce varsta are fata...La mine imi place ca fata sa fie mai mare ca mine .Alti baieti poate mai mica si asta inseamna virgina.DEPINDE.Funda?
Sunt fata si iti spun ce stiu de la prietenul meu. Prefera o fata cu experienta deoarece stiu sa faca baietii sa se simta incredibil...Sex anal, oral.altele.Fata virgina nu are experienta in ceea ce priveste sexul si atat e de ea doar ca e virgina! Ei apreciaza una cu experientafunda:*?
Prefera o fata cu experienta pentru ca e ceva normal ca ei sa fie satisfacuti :->
Depinde si de varsta, daca baiatul e mai mare prefera o faa cu experienta
dar altii apreciaza o fata virgina pentru ca se simt mandri ca ei vor fi primii si in general prefera o fata pura decat una pe care au mai ***** inca nu stiu cati baieti
Eu apreciez o fata virgina
pentru ca ma simt mandru ca stau cu o fata care nu a facut-o
si nu ca voi fi primul care o voi face cu ea
Daca este vorba de relatii serioase fii sigura ca un baiat va aprecia mereu o fata virgina, fara experienta. Experienta o capeti in timp. Dar daca vine vorba de o aventura... orice este posibil.