Eu nu sunt baiat dar te-as putea ajuta. Pai in primul rand daca esti sigur ca ai lasat-o iar ea inca nu si-a dat seama eu zic sa o anaunti cat mai repede pentru a putea face un eventual avort pentru ca ma gandesc ca nu vrei sa fi tata asa tanar. in al doilea rand daca si ea e minora nu poate face avort decat insotita de un tutore de preferabil parintele. gandeste-te cum tear privii mama ta tatal tau sau parintii fetei daca ar afla. bafta
Ce avort ma fata? tu te auzi ce spui? il indemni la rau pe asta? bai baiatule fi barbat ce dracu asumati responsabilitatea, ce sa faci acum, sa omori pe cineva doar sa scapi? ce scapare? ca tot nu scapi toata viata il ai pe constiinta.Fi barbat si asumati responsabilitatea, arata-le la toti ca poti si esti in stare sa treci peste. Bafta colegu si speri sa ma asculti, ca daca nu toata viata o sati visezi copilul, am auzit cazuri de la cei care siau omorat copilul.
Nu sunt baiat dar si eu sunt total contra avortului! stiu ca nu e bine nici sa ai un copil la 17 ani si este foarte greu. dar trebuia sa va ganditi amandoi inainte;
Nu am lasat, daca vezi ca prietenu refuza sa se protejeze, refuza sa o faci cu el... Fetele raman insarcinate din naiviatea lor sia mai ales a partenerului!
Da, am avut aceasta problema pe la 18 ani... a fost destul de aiurea pentru ea, deoarece a suferit o depresie foarte naspa, timp in care am fost langa ea si in final am reusit sa trecem peste. Cel mai greu era momentul cand incepea sa planga si nu putea sa-mi spuna de ce, plangea pentru ca era depresiva.Nu mai sunt cu fata respectiva, dar mai vorbim cateodata si din fericire nu exista resentimente! a fost o greseala si am trecut amandoi peste!
Damn fratilor, de ce nu va puteti abtine? Va mananca penisu asa tare? Pai daca ai lasat-o, taicasu probabil ar da buzna peste tine in casa cu un topor si te-ar ciopartii. E foarte grav, anunt-o cat mai repede insa te sfatuiesc sa o convingi sa nu faca avort. E considerata crima. Cunosc o femie care a facut acum 20 de ani avort si inca are cosmaruri cu copilul ei plangand + ca va arde in iad deoarece e considerata prunc + ca trimite si copilul avortat in iad deoarece nu a trecut prin taina botezului. Sincer, sper ca nu ai lasat-o insarcinata. I'll pray for you tonight. Be strong!
Da. avortul e crima. dar, daca o sa planga pentru pacatele lui si o sa ii para rau, Dumnezeu ii va ierta pacatele! NU vorbiti daca nu cunoasteti! NU trebuie facut avort, dar, am intervenit deoarece, daca iti pare rau pentru pacate din toata inima, Dumnezeu ti le iarta nu ajungi neaprat in iad!
Nu am lasat pe niciuna din fericire, dar ce vrei mai exact sa iti povestim? ca nu prea inteleg intrebarea
Clodmod întreabă: