Deci, mie in primul rand daca ma simt atras de ea nu stau si plec repede de langa ea, prefer sa nu ma indragostesc deloc, daca ea vine dupa mine ii zic sa ma lase impace.
Cat mai frumos si sunt atent cu ea nu fac pe porcu sau alte din astea in fine daca ea este jegoasa atunci se schimba chestia (adica daca zice frumos ca nu vrea sa fie cu mine ok dar daca face ca curvele alea de se cred nu stiu ce si injura alea alea atunci ma pis pe pantofi lor pe loc )
@Kron, draga, mi-a povestit mie o prietena a mea ca un tip, din alta localitate decat ea, n-a zis nimic de tras, dar i-a cumparat de 1 Martie, un ghiveci de flori, pe care, din motive obiective, inca nu i l-a dat. Asa ca procedura este si in sens invers...
Eu ma port frumos cu ea, ii iau cadouri in zile mai deosebite, ies cu ea pe afara... Dar a ajuns deja o chestie prea folosita de mine si ma port asa cu ea din vara... acum am inceput sa numai fiu asa atras. eee asta e.
Spre exemplu eu nici nu prea ascund faptul ca o plac. Depinde si de fata si de baiat.
Eu sunt mai indraznet, ii dau atac imediat (face2face- cel mai bine ) O gluma un suc, 2 vorbe 3 minciuni
Asta e doar in cazul meu, multi prieteni vorbesc mult pe mess /telefon cu acea fata [boring ]
:*
kikivero întreabă: