anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baieti! voi v-ati plictisit de sex oralbig grin? intreb pentru ca eu ii fac foarte des iubitului meu, observ ca-i place mult, insa ma gandesc s-o las mai moale.deja nu mai am cu ce sa-l surprind.sexul oral e la ordinea zilei.nu e o intrebare la misto, deci va rog abtineti-va de la comentariile rautacioase.mersi celor ce raspund!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cum sa nu mai ai cu ce sa-l surprinzi? daca iti pui mintea si imaginatia la contributie, vei gasi in fiecare zi ceva cu care sa-l surprinzi.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cum ai spus si tu, las-o mai moale. Daca devine o obisnuinta, nu o sa mai i se para ceva surprinzator, ceva nou, ceva placut! Cred ca stii si tu in ce consta consecintele acestei obisnuinte. Se poate duce la alta sa vada cu care dintre voi se simte mai bine.

pa, pa.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cauta cartea "Sex in fiecare zi - 365 de pozitii" de Jane Seddon, iar pana atunci, alternati cat mai mult pozitiile si locatiile!

| ATHOS a răspuns:

Draga mea, intr-adevar poti sa mai reduci. Incearca vreo doua saptamani fara si alegeti doar varianta sex normal. S-ar pute ca :
1. Sa-ti placa tie mai mult.
2. Sa-i placa si lui mai mult.
3. Sa va placa la amandoi mai mult.
4. Peste vreo 2-3 saptamani cand o vei face din nou vei vedea ca v-a inebuni. De placere evident.
5. Incearca apoi combinatia intr-o maniera mai speciala.
BAFTA!

| anka a răspuns:

Cum bine spunea Érotique conseils. prea multe picanterii strica si ajungi sa nu mai apreciezi normalul in relatie. Cand se va plictisi de gura ta isi va cauta alta gura.

| raul_7584 a răspuns:

Eu iti zic so lasi de tot 3 saptamani si daca se simte mai bine fara il lasi asa dupa 3 saptamani ii faci iar daca se simte mai bine cu fai la fel il lasi 2 saptamani si ii faci iara.Eu nu ma simt chiar mai bine daca prietena imi face sau facem normal asa ca vezi tu cum te descurci.